HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 12 Ocak 2018

"Ustalardan Yeni Yıla Merhaba" Sergisi

Magazinizmir
İzmir'in köklü geçmişi ve sanat altyapısına yakışan bir ortam sunmak için hizmet veren Karaca Kültür Merkezi "Ustalardan Yeni Yıla Merhaba" başlıklı karma sergiyle sanatseverleri bir araya getirdi.

Kültür ve sanat aktivitelerinin buluşma noktası olmak için yola çıktıklarını söyleyen Kaya Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya karma resim sergisinin, aramızdan ayrılan ve yaşayan İzmirli sanatçıların eserlerinden oluştuğunu belirtti.

Kaya: "Ustalardan Yeni Yıla Merhaba sergisi, Cavit Atmaca, Enis Aktaş, Tanju Demirci, Fahri Sümer, Ergin İnan, Hasan Rastgeldi, Feriha Tuğran, Ünal Kuş, Soner Göksay, Serdar Leblebici, Arya Kamalı ve Hande Bilten’in eserlerinden oluşuyor. Sergi bir ay boyunca ziyarete açık kalacak. Tüm sanatseverleri Karaca Kültür Merkezine bekliyoruz. Şubat ayında ise kişisel bir resim sergisi daha merkezimize konuk olacak. Önümüzdeki Haziran ayı sonuna kadar 3 sergi ve farklı kültürel aktiviteleri de yapmayı planlıyoruz. Özellikle İzmir'in kültürünü yansıtan çalışmaları sergileyerek gelecek nesillere taşımak istiyoruz" diye konuştu.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN