HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 11 Aralık 2017

Klemsan'dan 2017'ye Veda Gecesi

Magazinizmir
Elektrik ve elektronik sektörünün yenilikçi ve öncü kuruluşu Klemsan, yıl sonu gecesini tüm çalışanlarının katılımı ile İzmir Hilton Otel'de gerçekleştirdi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Klemsan Genel Müdürü Savaş Yalçın 2015’den bu yana genişleyen uluslararası bayi ağına dikkat çekerek Klemsan’ın yeni yatırımlarını aktardı. Kalite alanında her zaman öncü olan Klemsan’ın gururla taşıdığı ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, OHSAS 18001 ve kısa bir süre önce almaya hak kazandığı Uluslararası Demiryolu Endüstrisi Standardı IRIS’ten bahseden Yalçın; dünyada klemens üretiminde bu belgeyi almaya hak kazanan 4’üncü, Türkiye’de ise tüm sektörler içerisinde 35’inci firma olduklarını belirtti.

Dijitalleşen dünyada 4.0 vizyonu ile Klemsan olarak daha rekabetçi, daha hızlı ve daha güçlü olacaklarını vurgulayan Yalçın, tüm çalışanların mutlu bir yıl geçirmesini dileyerek konuşmasını tamamladı.

Ünlü sanatçı Suzan Kardeş'in Balkan ezgileri ile renk kattığı gecede gerçekleştirilen çekiliş ile çalışanlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN