HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 14 Kasım 2017

KİTVAK Koşusu'nun Kazananı Belli Oldu

Magazinizmir
Türkiye Jokey Kulübü tarafından Kitvak adına düzenlenen koşuyu "Harunhan" adlı at kazandı.

Koşu sonrası kazanan atın sahibi, jokeyi ve antrenörüne özel olarak hazırlanmış olan kristal plaketleri Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul ve Kitvak Dostu İşadamı Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak birlikte verdi.

KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) adına Türkiye Jokey Kulübü tarafından "Kitvak Koşusu" ismiyle düzenlenen yarışı 3 numarada kayıtlı "Harunhan" adlı İngiliz atı kazandı. Kitvak Koşusu,2 yaşındaki İngiliz atlarının1400 mesafeli kum pisttemücadele ettiği, heyecanlı ve anlamlı bir yarış oldu.

Kazanan atın sahibi adına Sema Akdemir ile kazanan atın antrenörü adına Abdullah Akdemir’e plaketiniKitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul takdim ederken; kazanan atın jokeyi Mustafa Çiçek’in plaketi FolkartA.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kitvak Dostu Mesut Sancak tarafından takdim edildi. Ayrıca Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı Soncul, Türkiye Jokey Kulübü adına TJK Asli Üyesi A. Serdar Pedükcoşkun, TJK İzmir Hipodrom Müdürü Cüneyt Ertan ile Protokol ve Halkla İlişkiler Şefi Mefküre Tokgöz’e günün anısına birer teşekkür ödülü takdim etti.

KitvakKoşusu’nu izlemek üzere; duayen İşadamlarından Norm Cıvata’nın Kurucusu Nedim Uysal ve eşi Bilge Uysal, İşadamı Fevzi Keskinoğlu ve eşi Sıdıka Keskinoğlu, İşadamı Mesut Sancak’ın eşi Kitvak İcra Komitesi Üyesi İnci Sancak, Kitvak Yönetim Kurulu Üyeleri, Kitvak İcra Komitesi Üyeleri, TJK Üyeleri ve yarışseverler hazır bulundu.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul yaptığı açıklamada, vakfın 20.yılını geride bırakırken onkoloji hastaları ve yakınları için umut olmaya devam ettiğini, Kitvak’ın ulusal anlamda adının ve faaliyetlerinin tanıtılabilmesi açısından böylesine etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. Soncul "Vakfımız üçüncü büyük eseri olan Dokuz Eylül Üniversitesi Kitvak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni önümüzdeki günlerde hizmete açacak. Vakfımızın faaliyetleri, bağışçı ve hayırseverlerimizin gönülden katkılarıyla daha da anlamlı hale geliyor. Köklü ve onurlu tarihi ile ülkemizin örnek kurumlarından Türkiye Jokey Kulübü’ne vakfımız adına bir koşu düzenlemelerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Duyarlı vatandaşlarımızdan Kitvak’a desteklerini sürdürmelerini diliyorum" dedi.

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN