HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 25 Nisan 2019

Adil Yıldırım ile Keyifli Bir Röportaj Gerçekleştirdik

Magazinizmir
Türk erkeğinin aşkı 3,5 dakika diyor yazar, seks ve ilişki koçu Adil Yıldırım.

Her erkeğin gün batımında aklına gelen bir kadın vardır. Unutamadığı pişmanlık yaşadıgı bir iliskisi vardır. Yosun kokusu gibidir o kadın. İz bırakır. Hızlı olduğu yaşlarda üzerine basıp geçiyor o kadının. Sonra anılarında boğuluyor.

Merhaba Adil Yıldırım Sizi, ilişkiler üzerine yaptıgınız yorumlar ve yönlendirmeler ile çok izlenen youtube kanalınızdan biliyoruz. Biraz kanalınız bahseder misiniz?

Hayatta tesadüf yoktur. Bu sürecin başlangıcı kadınların bana ilişki üzerine sordugu binlerce soru ile başladı. Yani 'gecede saklı yanlız aşklar romanı ilişkileri biraz kaşıyan erkek dünyasını anlatan bir romandı. Ordaki aforizmaları kullanarak, karakterlerin davranışlarından örnek vererek soru sormaya başladılar. Bu sorularayogun bir sekilde cevaplarken bu platformu youtube a taşıdım. Kanal 4 ayda 75 bin takipçiye ulaştı. Kadınlara erkek dünyasının kapalarını araladım. Bu gerçekten bu dünyada büyük bir başarı. Bir erkek nasıl düşünür, nasıl uyur, nasıl terkeder, nasıl aşkını ifade eder bir erkekle alakalı bütün ipuçlarını veriyorum kanalda. Hetoro seksüel dunyayı anlatıyorum. Sorular geliyor aslında soruları yanıtlıyorum. Günümüzdeki ilişkileri konuşuyoruz kanalda.

Yazma hikayesi nasıl başladı?

Yazma hikâyesi ortaokul yıllarında başladı. İyi bir öğrenci olduğum söylenemezdi ama en iyi dersim edebiyattı ve yazı yazmayı çok seviyordum. O dönemlerde yaptığım en iyi şey yazmaktı. Komposizyon sınavlarında en çok kağıt kullanan bendim. Üniversite bittikten sonra İş hayatım başladığında Çalışırken bir yandan yazıyordu, kadinlari, italya sokaklarını ve Türkiye özlemini. Yazdığı bazı hikayeler italya'da gazetelerin hafta sonu eklerinde yayınlandı.

İtalya'da geçen 10 senenin ardindan 2017'de Türkiye'ye döndüğünde, en büyük tutkusu olarak yazdığı ilk romanını okurlari ile buluşturdu.

"Gecede Saklı Yalnız Aşklar"

Bazı Kadınların Aşkı Erkeği Korkutur" Sloganı ve Doğan Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı. Kadın erkek ilişkileri üzerine tespitlerim ile çıktığı hafta çok satanlar listesine girmeyi başaran bir roman oldu, kadınlara erkek ruhunun kapılarını açmaktı amacım. 8 Nisan'da da ikinci romanım tesadüfe yer yok diyerek, Spiritüel anlatımımla "Zamanın sessiz ruhu" nu kitap severler ile buluşturdum. Bu roman 4 romonlık serinin ilk romanı. Spirütüel roman yazmaya devam edeceğim.

İlişkiler konusundaki uzmanlığınız nereden geliyor?

Ben erkek dünyasının uzmanıyım. Ben erkek dünyasından örnekler veriyorum. Bir erkek nasıl düşünür. Bir erkeğe karşı bir kadın nasıl başarı elde eder ? Ne zaman hamle yapmalı ne zaman geri çekilmeli. Hangi anda mesaj atmalı ne zaman yazmalı, bunların tüyolarını veriyorum kadınlara. Toplumsal gözlemim cok fazla. Yurtdışı geçmişim de oldugu için İtalyan erkekleri ile türk erkeklerini kıyaslıyorum.

Bu konudaki gitmek istediğiniz yer neresi?

Son 5 yıldır tam zamanlı bir seks ve ilişki koçuyum aynı zamanda yazarım. Mümkün olan en fazla sayıda insanın en derinden tatmin edici, tutkulu, sevgi dolu yaşamlara sahip olmalarına yardımcı olmak hayatının misyonu. Mutlu oluyorum insanların benden aldığı tüyolar ile hayatlarını daha mutlu kıldıklarında. Benimde hazzım bu. Çok beklentim yok.

Türk erkeklerini nasıl tarif ediyorsunuz?

Türk erkekleri kendini geliştirmeye kapalı. Çünkü yurtdışında iyi insa olmak üzere yetiştirilen erkek Turkiyede sen aslansın kaplansın diye yetiştiriliyor. O da kendini eliştirmeye değer görmüyor. Okumaya kapalı, sinemaya kapalı, tiyatroya kapalı, opera bilmez. Konu operaya gelmişken Türk kadınlarına bir tüyo vericem, Operadan anlamayan erkeklerle lütfen flört etmeyin! Türkiye’ nin yüzde doksan beşini elemiş olduk şu anda

FACEBOOK İLE BAĞLAN