HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 19 Eylül 2016

Yeni Evli Çift İçin Yelken Açtılar

Magazinizmir
Urla Yelkenci Topluluğu URİYAT hafta sonu benzerine az rastlanır bir organizasyona imza attı.

Urla’da yat sahibi olan deniz tutkunu yelkencilerin oluşturduğu URİYAT yelkenci topluluğu üyelerinin sahip olduğu 15 tekne ile 60 üye, yaklaşık iki saat süren bir deniz yolculuğu ile Urla iskelesinden Karaburun Mordoğan Manal Koyunda yer alan Üzümcü adasına yelken açtı.

Ancak bu özel organizasyonun bir amacı vardı. Kısa bir süre önce Samsun’da gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine giren URİYAT üyesi ve usta denizci İlker –Ayşe Rengin Gümüşova çifti için Üzümcü adasında özel bir parti hazırlandı.

Yeni evli çift için denize yelken açan gurup üyeleri toplu halde eşine az rastlanır renkli görüntüler verdi. Açık denizde eğlenerek Üzümcü adasına ulaşan gurubu adanın sahibi Didem Üzümcü-Kağan Oğuzbeyoğlu çifti karşıladı.

Ada da yer alan villanın bahçesinde Didem Üzümcü-Kağan Oğuzbeyoğlu çiftinin ev sahipliğinde gerçekleşen partide ise keyifli saatler yaşandı. Havuz başında gerçekleştirilen yemekte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan üyeler İlker-Ayşe Rengin Gümüşova çiftini tek tek tebrik etti.

Gece geç saatlere dek süren eğlence havuzda son buldu. 

FACEBOOK İLE BAĞLAN