HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 17 Mart 2017

"En Gözde" 4'üncü Şubesi Bornova'da Açıldı

Magazinizmir
Menemen, Eski Foça ve Bostanlı'dan sonra 4’üncü Şubesi Bornova Şubesi açıldı. En Gözde Lezzetleri Bornova Şubesi, FolkartTowers karşısında seçkin davetli topluluğunun katıldığı törenle açıldı.

Açılışa Bornova, Bayraklı, Karşıyaka ve Menemen Kaymakamları, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Milletvekilleri, Karayolları Bölge Müdürü, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları Basının temsilcileri katıldı. Zeybek grubunun gösteri yaptığı açılışta En Gözde lezzetlerinden ikramlar yapıldı.

1998 yılında Erkan Çoban ve Ercan İncekara, En Gözde’nin temellerini Menemen’de atmış, daha sonra Eski Foça şubesini açmışlar.2012 yılında aileye Habip Küpeli ve Celal Yıldız katılarak güç birliği yapılmış. "En Gözde" kalitesini ve lezzetlerini daha çok kitlelertarafından tadılmasını sağlamaya büyüyerek devam etmişler.
Globalleşen rekabette öne çıkmanın yolu tüketicinin zihninde farklılaşabilmekten geçer. Çünkü müşterilerinizin sizi tercih etmesi için neden ve nedenler sunmalısınız. ‘Benim markamı eşsiz ve benzersiz kılan nedir?’sorusuna yanıt vermelisiniz.

Marka olmak sürdürülebilir olmak kuşaktan kuşağa geçmek öyle kolay olmuyor. İçerisinde büyük bir emek, disiplin, sorumluluk, özveri, ekip ruhunun önemi, müşteriye verilen değer, saygı ve kurumun kendi kültürü ve değerleri yatmaktadır.
En Gözde İzmir’in "En Gözde" markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. En Gözde bu disiplini ekip ruhunu uygulamış, müşteriye sevgi saygıyı düstur edinmiş, arkasından da başarı gelmiştir. İnanıyorum bu bakış açısı kalite ve yönetim anlayışı ile daha çok başarılar sağlanacaktır.

En Gözde’nin yetkilileri "En gözde markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. İzmir’in en iyi zincir markası olmak için gece gündüz çalışıyoruz. En Gözde lezzetlerinin kalitesinin tüm halkımız tarafından tadılmasını ve bilinmesini istiyoruz. Salonumuzun büyük bölümünü toplu gruplara ayırıyoruz. Salonumuz büyük olduğu için diğer müşterilerimize de rahatlıkla hizmet vermekteyiz. Ayrıca grup yemeklerinde herhangi bir salon ücreti almıyoruz. Sadece yemek ücreti ödenmektedir." diyor.
Öte yandan, En Gözde Lezzetleri birbiri ardına tadabileceğiniz, tadı damağınızda kalacak çeşitleriyle, güler yüzlü hizmet kalitesiyle çalışan En Gözde, Bornovalı hemşerilerine kapılarını açmaktadır.

En Gözde tüm şubelerinde nezih ve ferah dekorasyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Mümkün olduğunca modern ama sıcak, ferah, renkli ve doğal bir konsept yakalanmış. Misafirlerin rahatlığı ve konforu renklerde, dokularda, aydınlatma ve malzemelerde hissetmesi için her ayrıntı düşünülmüş. Endüstriyel olandan uzaklaşmış, kişiye özel bir his yaratılmaya özen gösterilmiş.

350 kişilik salonunda, her türlü organizasyon şirket yemeklerini, toplantılarınızı özel yemeklerinizi düzenleyebilecek her türlü alt yapı donanım ve servis kalitesine sahiptir. Büyük ferah ve sıcak kendinizi evinizdeymiş gibi hissedebileceğiniz, dostlarınızla beraber hoş sohbetler ederken En GÖZDE lezzetleri tadabileceksiniz. Çay kahve köşesinde sohbet ederken, çocuklarınız oyun alanında eğlenebilecek.

 

 

HABER: Mesut Varlık
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN