HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 11 Eylül 2019

FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS’UN BENZERSİZ PAZAR FESTİVALİ 22 EYLÜL’DE YENİLİKLERLE BAŞLIYOR!

Magazinizmir
Boğaz’ın muhteşem manzarasına ev sahipliği yapan Four Seasons Hotel Bosphorus, sonbahara zengin seçeneklerle yenilenmiş brunch büfesi ile lezzetli bir başlangıç yapıyor. Baş Aşçı Savaş Aydemir ve Pasta Şefi Adil Çakıcı’nın ekipleriyle birlikte hazırlayacağı lezzet şöleninde, bu yıl brunch tutklunlarına farklı mutfak lezzetleri sunulacak.

Four Seasons Hotel Bosphorus’ta 22 Eylül Pazar günü başlayacak ve 12:30-15:30 saatleri arasında sunulacak olan brunch, pazar gününe festival coşkusu katmaya hazırlanıyor. Four Seasons şeflerinin hazırlayacağı geleneksel brunch, çok geniş bir yelpazeden ve farklı mutfak seçeneklerinden oluşuyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus’ın özlenen brunch’ı bu sene de pek çok yenilikle sunuluyor. Hoş geldin kokteyli ile karşılanacak brunch misafirleri sushi, döner, gözleme, istiridye lezzetleri ile buluşurken bu senenin sürprizi olarak Four Seasons Hotel Bosphorus’un tüm lezzet noktalarının menülerinden seçili özel içerikleri deneyimleme imkânı buluyor. Pazar Festivali’nde brunch misafirlerine Sip Bar’da otelin barmeni tarafından hazırlanan içecekler, Anason 34’ün menüsünden lezzetli mezeler, Ocakbaşı’nın kebaplarından özel ikramlar, Aqua’nın farklı pişirme teknikleri ile hazırlanacak taze ve günlük balıklar bir arada sunuluyor. Otel, misafirlere farklı lezzetleri sunarken, canlı müzik eşliğinde de keyifli dakikalar yaşatıyor.

Bu yıl tatlı menüsü de brunch tutkunlarına sürprizler yaşatıyor. Tatlı menüsünde yer alan yenilenmiş 30 çeşit tatlı, dondurma istasyonu ve çikolata atölyesi ile tatlı konusunda artizan seçenekler sunuyor.

Tüm misafirlerin keyifli vakit geçirmesi için tasarlanan brunch’ta, Gentleman Lounge olarak hizmet verecek bölümde dekorasyonu ve sunduğu içecekler, ile ilgili misafirlerin brunch boyunca farklı bir deneyim yaşamalarına imkân sunuyor.

Mini Seasons Kids Club ise özel olarak hazırlanmış bir alanda, farklı temalardaki atölyeleriyle, brunch deneyimini küçük misafirler için de eğlenceli hale getiriyor. Keyifli ve öğretici bu atölyeler sayesinde çocuklara hafızalarında iz bırakacak anlar sunuluyor.

Zengin çeşitlerin yer aldığı festival, Four Seasons Hotel Bosphorus’un özenli servisi ile birleşerek Pazar günleri şehirde bir buluşma noktası olacak.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0552 381 11 11

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN