HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 18 Mart 2019

DÜNYANIN EN İYİ 10 AĞAÇ EV OTELİ

Magazinizmir
Dünyanın farklı yerlerinden, en güzel ağaç ev otellerini mercek altına aldık.

 

Treehotel, İsveç

İsveç Laponya’nın uzak bölümlerinde yer alan Treehotel, İskandinav tasarımı ağaç evleriyle şehir hayatından ve stresten uzaklaşmak için gelebileceğiniz en güzel otellerin başında geliyor.

 

 

Post Ranch Inn, Amerika

Dağların içinden çıkmış gibi görünen Post Ranch Inn, ağaçlarla çevrilerek misafirlerini büyülüyor. Geri dönüştürülmüş malzemelerle tasarlanan, çevre dostu otelin gün batımı manzarasını izlemeye doyamayacaksınız.

 

 

 

Keemala, Phuket, Tayland

Phuket Adası’nın doğal ortamının içerisine saklanmış Keemala, Kamala Köyü ve Andaman Denizi’nin muhteşem görünümünü sunuyor. Büyüleyici gür ormanlıklar arasında tatilinizi yaparken kendinizi harikalar diyarında gibi hissedeceksiniz.

 

 

 

Tsala Treetop Lodge, Güney Afrika

Nefes kesici güzellikteki Plettenberg Bay’e bakan Tsala Treetop Lodge, Garden Route’un tam kalbinde yer alıyor. Sadece dünyanın en güzel manzaraya sahip otellerinden biri değil, aynı zamanda kendini şımartmak isteyenler için mükemmel bir otel.

 

 

 

Chewton Glen, İngiltere

Doğayı en iyi şekilde hissetmek için cam duvarlarla tasarlanmış olan Chewton Glen, listenin en lüks otellerinden biri. Sıcak renklerle tasarlanmış odaları ile kendinizi rüyada hissedeceksiniz.

 

 

 

Hapuku Lodge + Tree Houses, Yeni Zelanda

Dağlarla denizin arasında büyüleyici Kaikaoura ve Büyük Okyanus manzaralı Hapuku Lodge, konuklarına eşsiz bir konfor sağlıyor.

 

 

 

Beyond Lake Manyara Tree Lodge, Tanzanya

Vahşi yaşamı konuklarına yaşatmayı vizyon haline getiren Beyond Lake Manyara Tree Lodge, Tanzanya’da yer alıyor. Ayrıcalıklı ve olağanüstü bir yolculuğu çıkmak isteyenler için mutlaka görülmesi gereken otellerden biri.

 

 

 

Wilderness Safaris Bisate Lodge, Ruanda

Wilderness Safari, Volcanoes Ulusal Parkı’nın yakınında bulunmakta. Çevreye duyarlı ilkelere bağlı kalınarak tasarlanan otelin yakınındaki ulusal parkta goril gruplarından biriyle karşılaşmak eşsiz bir deneyim olacaktır.

 

 

 

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, Tayland

Tayland’da Golden Triangle bölgesinde konumlanan Four Seasons Tented Camp Golden Triangle farklı deneyimler yaşamanız için tasarlanmış harika bir otel. Doğaya meraklı biriyseniz eğer Four Seasons’ın alışılmış konforunda filleri doğal ortamlarında görme şansını yakalayabilirsiniz.

 

 

 

Ivory Lodge, Lion Sands Game Reserve, Güney Afrika

Doğal malzemelerle inşa edilmiş Lion Sands, modern iç ve dış tasarımıyla yeşillerin arasında huzur arayanlara özel tasarlanmış. Villaların her biri adını yerli kuşlardan alıyor.

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN