HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 28 Nisan 2022

Bize Her Gün Düğün

Magazinizmir
İzmir’in dev çekim platosu Menderes’te

Smyrna Plato ve Wedding Hall, İzmir’in Menderes ilçesinde 5 dönüm üzerine kurulmuş muhteşem bir tesis olarak dikkat çekiyor. Fotoğraf çekim stüdyoları ve platoları yer alan tesiste düğün ve etkinlikler için doğa içinde açık alanlar da yer alıyor.
2021 Şubat ayında Göksel Erbil, Ekin Şahindokuyucu, Haldun Erbil tarafından kurulan Smyrna Plato, İzmir’de fotoğraf çekimlerinin vazgeçilmez adresi oldu.
Smyrna Plato ve Wedding Hall hakkında bilgi veren işletmecilerden Göksel Erbil, “Burayı alınca içerisine stüdyolar yaptık. İzmir’in böyle bir stüdyoya ihtiyacı vardı. 2 stüdyo, bungalov ev, 60’dan fazla dekorumuz var. 4 mevsim burada çekimler yapılabiliyor. Gelin ve damatların düğün telaşı içerisinde İzmir’den Çeşme’ye, Alaçatı’ya gitmesi zor olabiliyor. Burada İzmir’in merkezinde 2 saat içinde hem çekimlerini halledip hem de yemeklerini de yiyebiliyorlar. Fotoğraflarını, düğün videolarını adeta doğal bir plato halinde olan 5 dönüm üzerine kurulu tesisimizde çekebiliyorlar. Bir fotoğrafçının tam bir gününü alan işler bizim platomuzda iki saate düşüyor. Burada fotoğrafçılara ve gelin damada rahatlık sağlamış oluyoruz. Kaliteli fotoğraflar çekiliyor.”
“Tesisimizde düğün ve davetler için kır düğün salonu tarzında bir alanımız da yer alıyor. Tamamen çim zeminde ve ağaçlar arasında ferah bir ortamda düğünler, davetler ve organizasyonlar yapılabiliyor. Evlilik teklifleri de burada sürekli yapılıyor. Ayrıca bu alanda konserler de planlıyoruz. Toplantılar ve davetler için doğal yaşamın içinde bir mekan oluşturduk.”
“Sezonda oldukça iddialıyız. Dekor kalitesini ve çeşitlerini artıracağız. Herkesin farklı bir tarzı var. Gelin damat çekimlerinde her kesime hitap edecek dekorlarımız var.”
“Gelinlerin damatların hayallerini tek noktada buluşturuyoruz. Biz fotoğraf çekimi yapmıyoruz. Plato alanı sağlıyoruz. Yeni bir sektör olduğu için taleplere göre şekilleniyoruz. Çekimler için ideal bir ortam oluşturduk. Çocuk stüdyosu ve çekim için bir sera kurmayı planlıyoruz. Bizim için her gün düğün. O gün ne isterlerse onu sağlıyoruz.”
“1 yıldır yüzlerce çekime ev sahipliği yaptık. Burada kapı dekorlarımızı gerçek kapı sanıp kapı kollarını kıran misafirlerimiz de oluyor. Bir çekimde damat heyecandan bayıldı.”
“Fotoğraf çekimi için mekan arayanların aranan adresi olmak için yola çıktık. İleriki zamanlarda kıyafet ve makyaj hizmetimiz de faaliyete geçecek.”
“Plato ve düğün konseptini içinde barındıran Smyrna Plato’nun Fatma Anne’si gelin ve damatlara da annelik yapıyor. En heyecanlı günlerinde yanlarında Fatma Anne’yi görünce kendilerini daha rahat hissediyorlar.”

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN