HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 20 Mart 2024

Aşkla Döner’in Ramazan’a Özel Menüsü ile Lezzetli Bir İftar Deneyimi

Magazinizmir
Aşkla Döner’in Ramazan’a Özel Menüsü ile Lezzetli Bir İftar Deneyimi

 Aşkla Döner, misafirlerine sağlıklı ve lezzetli döner seçenekleri sunma konusundaki yenilikçi yaklaşımını bir kez daha kanıtlıyor. Ramazan ayına özel olarak hazırlanan 19.00 – 21.00 saatleri arasında geçerli yeni menüsü, misafirlerine zengin bir iftar deneyimi sunuyor.

Aşkla Döner'in İşletme Müdürü Tarkan Altındağ "Ramazan ayı, bereketin ve paylaşmanın en önemli zamanlarından biridir. Bu yıl özel olarak hazırladığımız Ramazan menümüzle iftar sofralarınızı renklendiriyoruz." dedi.Yeni Ramazan menüsünde mercimek çorbası, %100 odun ateşinde pişen 120 gr et döner, pilav  şambali, 1 su, 1 içecek ve iftariyelikler yer alıyor.

Soslu et döner severler için 2. bir menü seçeneği daha sunuluyor. Bu menüde de mercimek çorbası, 120 gr iskender, şambali, 1 su, 1 içecek ve iftariyelikler bulunuyor.

İzmir’in en lüks dönercisi olan Aşkla Döner'in Ramazan menüsü, kaliteli malzemeler ve özenle hazırlanmış yemeklerle misafirlerine lezzetli bir iftar sofrası sunmayı amaçlıyor. Yüksek hijyen standartlarına verilen önem Aşkla Döner'in tercih edilme nedenlerinden biri haline geliyor.

Ramazan boyunca Pazar günleri de hizmet verdiklerini belirten Aşkla Döner, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya devam edecek.

Aşkla Döner hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Rezervasyon Numarası: 0(534) 895 31 16

Konum: Sarnıç / Gaziemir

 

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN