HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 15 Mayıs 2019

Alsancak'ta MACFit Rüzgarı

Magazinizmir
Türkiye'nin en büyük fitness zinciri Mars Sportif, İzmir'deki sekizinci kulübünü Alsancak'ta açtı.

Mars Sportif CEO'su Bahar Uçanlar, ''Mars Sportif olarak Alsancak MACFit'in açılışıyla Türkiye'nin en büyük spor kulübü zinciri olarak konumumuzu daha da pekiştirdik'' dedi.
Herkes için tasarlanmış yeni bir spor merkezi konsepti ile Türkiye'yi daha fit hale getirmeyi hedefleyen Mars Sportif, İzmir'deki sekizinci kulübünü Alsancak'ta açtı. MACFit'in yüksek kalite standartları ile hazırlanan ve 900 metrekare üzerine kurulan MACFit Alsancak, 85 TL'den başlayan fiyatlarla hem tecrübeli hem de spora yeni başlayan üyelerine benzersiz bir deneyim yaşatacak.

"Eşsiz Bir Fitness Deneyimi Sunuyoruz"

Mars Sportif CEO'su Bahar Uçanlar, Alsancak MACFit kulübü açılışıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Mars Sportif olarak Alsancak MACFit'in açılışıyla Türkiye'nin en büyük spor kulübü zinciri olarak konumumuzu daha da pekiştirdik. Amacımız; genişleyen kulüp ağımızla birlikte Türkiye'de daha fazla insanı sporla tanıştırarak, sporun bir yaşam tarzına dönüşmesini sağlamak. 2019 yılında da kulüplerimizin kültürünü ve kalitesini farklı lokasyonlarda sporseverler ile buluşturmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.


 

FACEBOOK İLE BAĞLAN