HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

MAGAZİN -- 8 Şubat 2017

2017 Model Dünya Gözlük Markaları "Mert Optik"te

Magazinizmir
Türkiye’nin en büyük gözlük mağazalarından Mert Optik sevgililer gününe özel düzenlediği "Sevgilinizin Hediyesi Mert Optik’ten 1 Alana 1 Bedava" kampanyası ile sevgililerin hediye arama derdine son verdi.

Dünya markalarını tüketici ile tanıştıran ve düzenlediği süper indirim kampanyaları ile dikkat çeken Türkiye’nin bir numaralı gözlük mağazalar zinciri Mert Optik, 2017 gözlük modellerini mağazalarında müşterileriyle buluşturdu.

Mert Pala, Doruk Pala

Christian Dior, Fendi, Marc Jacobs, Charlie Max, Dita, JPlus, David Marc, Stealer, Matsuda ve son yıllarda gençlerin favorisi olan Eye Petizer gibi tüm dünya markalarının 2017 ilkbahar ve yaz koleksiyonlarının mağazalarında satışa sunulduğunu belirten Mert Optik Genel Müdürü Mert Pala, "Dünya markalarının en yeni modellerini gençlerin ve daima genç kalanların beğenisine sunduk. Müşterilerimiz sezon ürünlerinin yanı sıra fırsat reyonlarımızda da geçen sezona ait ürünleri oldukça uygun fiyata satın alabilirler" dedi.

Mert Pala

Mert Optik ayrıca sevgilileri de unutmadı. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel seçili markalarda "Sevgilinizin Hediyesi Mert Optik’ten 1 Gözlük Alana 1 Gözlük Bedava" kampanyası başlattı.

 

 

 

 

HABER: Mesut Varlık
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN