Makyaj'da Püf Noktalar

Fondöten

-Makyajı yaparken dikkat etmemiz gereken hususlar;
Herkesin yaptıgı hatadır.Fondetenler bilegenize sürerek yüzünüze uygunlugunu anlyamazsınız.Dogru fondöten seçimini boyun bölgenize sürerekanlaya bilirisiniz.

Dudak

-Dudaklarınız ince ise ve bu durumdan menun degilseniz,dudaklarınızı daha dolgun göstermek için ruj sürmeden önce dudagınıza pudra ile rengini nötrleyip ve onun üzerine dudak kalemi ile dudak çizgisi belirleyip en son ruj sürerek istediginiz görüntüyü elde edebilrisiniz.

Göz

-Gözlerinizi büyük buluyorsanız,küçük göstermek için göz içinize siyak bir kalemle çizgi geçerseniz,gözleriniz karşıdan bakıldıgında küçülmüş görünecektir.
Bunun tam tersini istiyorsanız,gözlerim küçük büyük görünsün diyenlerdenseniz ise bunun içinde gözlerinize beyaz veya ten rengi bir kalemle geçerek aynı etkiyi karşıdan bakıtıgınızda anlarsınız.

Eyeliner

-Eyeliner sürmek her kızın baş belesıdır. Eyeliner eşitlemek oldukça zordur.Bu işinde bazı kolay yolu elbette var.Bunun için size yardımcı olacak küçük ince bir bant olabilir.Diger bir önerim ise eyelineri çekerken önce dış çizgilerini yapın daga sonra içini doldurun...

Far Uygulaması

-Göz makyajınızı yaparken önce far sürüp daha sonra eyeliner sürmelisiniz.eger unutupda tam tersini yaparsanız.Eyelinerinizın tozlu ve kötü görünmesini saglar.Bunun için bu sıralamayı hiç karıştırmamanız lazım.
Kusursuz bir makyaj elde etmek istiyorsanız..
Makyaj bazını sürdükten sonra far uygulamasına geçip daha sonra ten makyajına (fondöten) geçebilirsiniz.En son mutlaka ruj sürün....
 


Haberin Galerisi İçin Tıklayın.

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP