Koruncuk Sörf Festivali

Koruncuk Vakfı üyeleri Urla da ikinci çocuk köy projesini için temelleri atmışlar, amaçları kimsesiz çocuklara umut ve yaşam vermek.
Bu güzel proje için Alaçatının surf okullarından yetişen genç sürfcülerde katılımlarıyla güzel desteğini gösterdi..

Surf okullarını ve hocalarinin tebrik etmek gerekir nekadar çok yeni yetişen genç sürfcülerimiz var, birbirinden pırıl pırıl gençler, hepsi azimli ve şampiyon olmaya aday, genelde yaz tatilerinde grup halinde arkadaşlarıyla antrenman yapıyorlar, hem spor yaparak daha güçleniyorlar, hemde keyifli bir ortamda yeni arkadaşlar kazanıyorlar. Surfkoyu güvenlik açısındanda uygun bir yer olduğu için daha kısa zamanda ilerleme imkanı buluyorlar.

Çocukların sayesinde bir çok anne ve babada ilk defa bir surf board üstünde deneyim kazanıyor, kimi sadece deniyor kimi bir defa rüzgarın esintisine kendisini bıraktıktan sonra bu spordan kopamıyor...

Aynı benim gibi ve senelerce Türkiye şampiyonunda yarıştığımız arkadaşlar gibi, bizde severek Koruncukköyün organizasyonuna katıldık, ilk üçe girebilenler kupalarını aldı.
Kapanış töreninde destek veren ünlü konuklarda vardı...Saba Tümer Kupa töreninde sunucu olarak bizlere keyifli dakikalar yaşattı, Korcan Karar bütün gün yarışcıları izliyerek ve madalya sponsoru olarak sporcuların yanında oldu, güzel konuşmasıyla Atatürkün sözünü hatırlattı ''Spor ahlaktır, Türk gençliği sağlıklı yetişip spor yaparsa, ulusumuzun geleceği güvence altındadır''.
Aramızda başka bir Spor dalındanda ünlü vardı, Türkiyenin balet kralı Tan Sağtürk, sanşıma ödülümü kendisinden aldım, tabiki yüzümdeki gülümseme daha çok büyüdü.

İki yarış günün sonunda hepimiz mutlu ayrıldık iyiki katıldık.El elle verince, birlik olunca bi çok şeyi başaracağımızı gördük.

Çağla Kubat bu anlamlı organizasyon için okulunu vererek, haftalar önce hazırlıklar yaparak güzel desteğini gösterdiği. Tebrikler Çağla!

Koruncuk Vakfına ve emeği geçen herkese kocaman Tebrikler.

Kimsesiz çocuklar için dileğim yeni evlerinde sevgi ve huzurla büyümeleri.
 

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP