Yağmurlu Havalar Gelmeden Çizme-Bot Trendleri

Biz yağmurlu havalara hazır mıydık, yoksa hala sımsıcak yaz aylarının etkisinde mi kalmıştık ? Eğer hala kendinizi sıcak yaz aylarında sanıyorsanız, üzgünüm ama yanılıyorsunuz. Her ne kadar istemesekte hafif bir üşüme hissediyorsanız, yazlık kıyafetleri bir kenara kaldırıp uzun kollu kışlıkları çıkartma vakti gelmiş demektir. Kışlık kıyafetleri çıkarttık peki ya bu sezonun ayakkabı trendleri neler? Hadi gelin birlikte inceleyelim.

Yağmurlu havalardan bahsetmişken yağmur çizmeleriyle konuya başlamamak olur mu. Rahatlığıyla dikkatleri üzerine çeken, aynı zamanda renkli ve şık bir duruşa sahip olan yağmur botları bu senede hepimizin ilgi odağı olucak gibi görünüyor. Yağmur botlarını kolaylıkla kombinlemekte mümkün. Kazak, tayt ve mont üçlüsüyle gayet zarif durucağından hiç şüphem yok.

Tommy Hilfiger

Gelelim zımba detaylı bot ve çizmelere, geçen senede oldukça popüler olan zımba detaylarını bu senede sıklıkla görmekteyiz.

Deri taytlarla veya siyah bir elbiseyle asi bir görünüm yakalayabilir, açık renk dar paça kot pantolon ile kombinleyerek günlük bir görüntüye ulaşabilirsiniz.

Veya ben farklılıktan yanayım diyorsanız bu sezon çok orijinal olan modelleride vitrinlerde görüceğimizden hiç şüpheniz olmasın.


 


Haberin Galerisi İçin Tıklayın.

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP