Ya Aseton Yoksa?

Günde en az bir kere ojeyi değiştirir farklı bir renk denerim. Farklı olmasa bile aynı ojeyi tekrar sürerim. Meditasyon gibi bir şey işte.Lakin bazen evde aseton olmayabiliyor… Bir kadın için evde asetonun olmaması gerçekten çok zor bir durum. Sevgilimden ayrılmış gibi hissediyorum ben mesela. Öyle bir moral bozukluğu öyle bir asabilik…

Tabi ojeyi çıkarmak için bizde farklı buluşlar çıkarıyoruz. Bunlardan en popüleri “Ojeyi kemirmek”. Yapmayan yok biliyorum. Hiç “Ay çok iğrenç” cümleleri kurmayın. Ne kadar tırnağa çok zarar verse de ve tırnaklarda kötü bir görüntü bıraksa da bunu biz yapıyoruz. Hadi biraz mide bulandırayım, çok görmüşümdür kırmızı ojesini kemiren ve dudaklarının kenarında kırmızı oje kalıntıları kalan kadınları… Her neyse.
Diğer çözümlerimizden biri var olan ojeden daha koyu bir renk oje ile tırnaklarımıza badana yapmak. Banyo yaptıktan sonra aynı kıyafetleri giymek gibi bir şey. Böyle içimizde bir kirlenmişlik hissi. Onu da yapmamayı deniyorum ben genelde ve önermiyorum da. Görüntüsü de kötü zaten. Pütür pütür bir tırnak yapısına sahip oluyorsunuz.

En baskıcı yöntemlerden biride evde yaşadığınız kişiyle kavga edip, onu aseton almaya ikna etmektir. Bu bir kadında işe yaramıyor, ilk önce onu açıklığa kavuşturalım. Erkek olması şart!

Kocanıza veya sevgilinize bir süre trip atma, ters cevap verme, üzgün durma gibi taktikleri kullanıyorsunuz. Sonra onu aseton almaya ikna edene kadar ağlıyorsunuz ya da sürekli konuşuyorsunuz. Zaten bir süre sonra partneriniz üzerindeki baskıdan sıkılıp o asetonu sizin önünüze getiriyor.

Yakın zamanda keşfettiğim ve gerçekten işe yarayan en önemli yöntem, ojeyi ojeyle çıkarmak. Heba edince üzülmeyeceğiniz bir oje seçiyorsunuz ilk önce. Ben genelde parlatıcıyı kullanıyorum. Parlatıcıyı tırnağınıza damlatıyorsunuz. Daha sonra pamukla hemen ovuşturup temiz tırnaklara ulaşıyorsunuz. Bu çok pratik bir çözüm ama yine de aseton gibi olmuyor.
Umarım işinize yarayan bir şeyler bulmuşsunuzdur. Sizin de farklı yöntemleriniz varsa yorum olarak bırakın lütfen. Kadın kadına destek olmalı

 


Haberin Galerisi İçin Tıklayın.

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP