Allah’ını Seven Üzerime Ayça Atsın!

Birçok insanın kulaklıkla bangır bangır radyo dinlerken, tökezleme, düşme, kafasına top yeme gibi komik hallerine gülmüş biri olarak, son dönemlerde en sevdiğim radyocu, dj Ayça Şen'i nam-ı değer Ayça Şen Başkan'ı ortalarda göremez, duyamaz olmuştuk. Kovulduğu on beşinci radyo istasyonundan sonra o kadar üzülmüştüm ki, Allah’ını seven üzerime Ayça atsın adlı anket çalışması yapıp, tam Ayça'ya yeni bir radyo bulmak için kolları sıvamıştım ki, güzel haber kendisinden geldi. Eşi Toni ile birlikte, İzmir'den internet radyosu kurduğunu ve evlerinden yayın yaptıklarını açıkladı. Nasıl sevindim anlatamam.

Bilen bilir. Yaptığı telefon şakalarına anıra anıra gülmemizi, sanki duman altı olmuş gazino masasında çocukları iki sandalye arası uykuya yatırmış, ağzında külü döküldü dökülecek sigarası ile konkene devam eden annesi Semra Teyze'nin buğulu sesi ile yaptığı yorumları, oğlu Memo'nun ders çalışmamasını anası sarımsak, babası soğan çocuktan ne bekleyelim ki diye gözümüzden yaş gelene kadar güldüren, anormallikleri sevdiren, anımıza tat katan eğlenceli insan, iyi ki kurdun radyonu. O kadar özlemişiz ki seni.

Kurumsal radyoların dayatmalarından ve boğuculuğundan, bu kurumsallık zımbırtılarına inanmayan ve kendi değimiyle sistemin bir parçası olamayan gururlu, özgürlük sempatizanı, radyo para kazansın diye "nah" sal öğeler satan ve bunlarla gelen misafiri nasıl cukkalarım diye düşünüp, güldüren, kendiyle dalaşan, içi dışı bir, olayı hatırlayıp, kişiyi hatırlamayan asil insan Ayça Şen. İyi ki varsın, iyi ki radyo kurdun ve iyi ki İzmir'desin.

Sansürsüz, dayatmasız, korkusuz ve özgür programlar dilerim Je suis Ayça. Eminim İzmir insanı seni çok daha fazla destekleyecektir. Ayça'nın tüm programlarını, canlı yayını, yazılarını ve söyleşilerini www.aycaevhali.com dan dinyelebilir ve okuyabilirsiniz. Görüşmek üzere.

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP