HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

2019 YAZININ EN DİKKAT ÇEKİCİ MODA TRENDLERİ

Magazinizmir

2018’i hızlıca geride bıraktık. Moda dünyası 2019 için hazırlıklarını çoktan yapmıştı bile. Ben de trendleri her zaman önden takip eden biri olarak kendi çapımda bazı hazırlıklar yaptım tabii. Peki sizde durumlar nasıl? Bakalım 2019 moda dünyasında en çok hangi trendler karşımıza çıkacak.

XXL ŞAPKALAR
Birkaç sezon önce başlayan XXL şapka trendi 2019 yazında da büyüyerek devam ediyor. Tatile giderken şapkaları bavula nasıl sığdıracağımız konusuna girmezsek bu trend muhteşem. Özellikle güneşten köşe bucak kaçan bir tipseniz sezonun en sevdiğiniz trendi bile olabilir.

BEMBEYAZ
Benim gibi beyaz aşığıysanız muhteşem bir sezon sizi bekliyor. Pek çok modacı 2019 koleksiyonlarınlarında canlı beyazlara yer verdi. Düşünsenize bembeyaz tiril tiril bir elbise, hasır bir çanta ve sandalet gibisi var mı sıcak bir yaz günü için.

BİSİKLET ŞORTLARI
2018 yazının en dikkat çekici trendlerinden birisi haline gelen bisiklet şortları 2019 yılına da hızlı bir giriş yaptı. Kim Kardashian etkisiyle bir anda popüler hale gelen sporcu taytları 1990’lı yıllarda da Prensese Diana’nın günlük yaşamında oldukça popülerdi.

YAMALI KOTLAR
2019 da biraz farklı olmak istiyorum diyorsanız  yamalı bir kot pantolon, etek ya da kot ceket edinmenizde fayda var. Hemen dikkat çekeceğinizden hiç kuşkunuz olmasın.

ROMANTİK DANTELLER
Romantizm ve şıklığın sembolü haline gelen dantel, 2019 yazında da çokça karşımıza çıkıyor ama bu kez alışılmışın dışında biraz asi bir kimliğe bürünüyor. En iyi örnekleri ise Alexander Wang ile karşımıza çıkıyor.

İŞÇİ TULUMU
Sezonun en hit trendlerinden biri olacağı şüphesiz. Hermes’in de için de bulunduğu pek çok büyük moda markası, koleksiyonlarında değişik formlardaki işçi tulumlarına yer verdi. Bakalım bu trend sokak modasına nasıl yansıyacak.

CANLI SARI
Capcanlı sarılar, bu yaz güneş gibi içimizi ısıtacak. Yaz sezonunda pek çok şeyde altın dokunuşları göreceğiz. Şimdiden sapsarı elbiseli vitrinler hayal edebiliyorum. Sarı bir elbise, mercan bir terlik ve tabiki hasır bir çanta ile muhteşem bir yaz kombini hazır bile benim kafamda.


Yazarın Diğer Yazıları
FACEBOOK İLE BAĞLAN