Onur Bayraktar'ı Anma Gecesi..

 Ölümün nasıl bir acı olduğunu yaşayanlardan biriyim. Kayıp giderken bir yıldız gibi sevdiğiniz insan avucunuzdan; ardından gözyaşlarınız sel olurken, "bir daha asla yaşayamayacağınızı düşünürsünüz" Mümkün değil,olamaz! dersiniz.. Ama hayat, öyle tuhaftır ki; size bir şekilde oyunun hala devam ettiğine dair sinyaller yollar ve ayağa kalkıp oyuna katılırsınız yeniden. Boğazınızda tarifi mümkün olamayan koskoca bir yumru ile. Kimi zaman "unuttum onu diye düşünüyor " sualleri vicdanınıza ok gibi saplanır. Oysa hiçbir zaman unutulmazlar,yaşatırız biz onları daima bizimledirler; beynimizde, kalbimizde,dinlediğimiz müzikte,anılarımızda,gittiğimiz yerlerde, izlediğimiz bir filmde,birer gizli kahramanımız gibi olurlar. Ölüm elbette kimseye yakışmıyor,ama genç ölüm olunca daha da yanıyor yüreği insanın!..Biliriz ki; ölüm sözün bittiği yerdir aslında ama,yanar işte bu yürek elde değil....tıpkı büyük kayıplardan Onur Bayraktar için de, yandığı gibi.

 
2010 yılının Kasım ayında bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz tiyatrocu, yazar, yönetmen Onur Bayraktar, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından düzenlenen bir gecede anılacak. Gecenin sunuculuğunu, Bayraktar’ın yakın dostu oyuncu Doğa Rutkay üstlenirken, sevilen müzisyenler Birsen Tezer ve Güvenç Dağüstün de verecekleri bir konserle, şarkılarını genç yaşta hayatını kaybeden sanatçı için söyleyecek. Onur Bayraktar’ın yazdığı oyunlardan bölümlerin de okunacağı gecede Sarp Akkaya, Bergüzar Korel Ergenç, Ali Atay, Ece Uslu, Ayça Varlıer, Riza Kocaoğlu, Kaan Urgancıoğlu, Serkan Keskin gibi genç kuşağın önemli oyuncuları da yer alacak. Biletlerin 80 TL’den satışa sunulduğu geceden elde edilen tüm gelir, Onur Bayraktar adına TOFD ‘Akülü Tekerlekli Sandalye’ kampanyasına bağışlanacak. Onur Bayraktar Anma Gecesi, 26 Kasım 2013 Salı günü, saat 20.00’de Fulya Sanat Merkezi’nde.

Bilet almak isteyenler TOFD Genel Merkezi (0212 661 1 661) ile iletişim kurabilir veya Türkiye Omurilik Felçlileri derneği
Tc. Ziraat Bankası Atrium Şubesi
iban:TR75 0001 0016 7211 3660 5550 06 No'lu hesaba bilet bedelini yatırıp biletini etkinlik günü TOFD Standından temin edebilir.

Şimdi sizlerden ricam; lütfen bu gecenin hem büyük kayıplardan biri olan başarılı oyuncu Onur Bayraktar'a vefa, hem de alacağınız biletlerin nasıl yararlı bir iş için kullanılacağı bilincinde olarak desteklerinizi esirgemeyin. Bu özel anma gecesinde emeği geçen herkesi yürekten kutlarken; Onur Bayraktar'a tekrar Tanrı'dan rahmet diliyorum ve ailesine sonsuz sabırlar.....
 
Twitt_perisi
twittperisi@magazinizmir.com 
  • PAYLAŞ:
YORUM YAP