Benim Hep Sırdaşlarım Erkek Oldu!

Hala da öyle olduğuma inanıyorum. (umarım yanlış bilmiyorum:) Ve inanın bana benim kızdan çok erkek arkadaşım oldu hep. Belki sorumluluk almayı seven yapımdan,belki iş hayatına erken atılışımdan, belki içimde bir sokak çocuğu,haşarı erkek çocuğu ruhu barındırdığımdandır kimbilir.. Ama hep sırdaşlarım erkek arkadaşlarım,kankalarım oldu benim.

Kokoş kokoş dolanmadım pek, tarz meselesi işte..Süslendim elbette, bakımlıydım,bakımlıyım da. Ancak erkek arkadaşlarımla maç izlemesini de bildim,sevdim. Onların kız meselelerini dinleyip kendimce kadının gözüyle düşünüp akıl verdim. Gün geldi onlarla rakı masasına oturdum,onlar kadar içtim,hatta onları toparladım çıktım. Gün geldi çalışmayanı varsa bu kankalarım içinde, çektim fırçayı silkin kendine gel demesini bildim! Gün geldi cebimizde pek paramız olmadı,öğrenciydik ve boşalttık ceplerimizi masaya koyduk birleştirdik,paylaştık. Kimi zaman onların sevgilisine hediye alınması lazımdı, kimi zaman yemeğe götürmesi lazımdı, kimi zaman birşeyler içecektik, ya da yemeğe gidecektik... Bulduk hep birşekilde. Olmadık mahçup,etmedik,edilmedik hiç çok şükür.

Sonra gün geldi aşık oldum ben, evlendim ve gene onlar da vardı. Tanıştırdım eşimle de... İstedim hayatımdaki kız ve erkek arkadaşlarımı da tanısın,bilsin. Komik anılarımıza dahil olsun.

Yurt dışında yaşadım evliyken ben. İnanın hiç vefasızlık yapmadım arkadaşlarıma.. Hep aradım,sordum. Kızını da erkeğini de. Zaman zaman beni kızdıranları da oldu aralarında ama,arkadaşlığım süresince; asla bana anlattıkları sırları kimselere anlatmadım. Hatta içlerinden bir yakın erkek arkadaşım vardır ki; senelerce bana anlattı durdu anlattı durdu ve hep aman mezara götür diye ilave etti. En sonunda ona birgün ; "arkadaş o kadar yüklendim ki giderken ben,tabudumu taşayamayacaksınız sırlarla" dedim. Onlar da aşık oldular, kimisi evlendi gene dostluk bitmedi. Ha biten de oldu (hanım köylü olanlar da çıktı aralarında) neyse özler bizim dostluğumuzu er ya da geç anlar dedik.. Mutlu olduğunu bilelim yeterli dedik...

Daha iyi anlaştım hep,daha iyi anladım, anlamaya çalıştım erkek arkadaşlarımı. Açıkcası kız arkadaşlarımın da güçlü,erkek gibi dimdik ayakta duranlarıyla dost olabildim. Kimseye müdana etmeden ayakta durabilenini seçtim.. Hayat mücadelesiyle koşturmaca içinde olanınla anlaşabildim, değil ki zengin koca avlayayım, cafelerde saatlerce süslenip oturayım,hangi ayakkabıyı alayım,hangi pırlanta yüzüğü alayım,aldırayım,saman altından hangi suyu götüreyim ve meryem ana gibi görüneyim,solaryuma gitmeliyim 500 dakika,moralim çok bozuk tırnağım kırıldı diyeni!.. Yok yok işte onlardan yana hiç hazetmedim! Boş geldi ve boş geliyor çünkü!... Kadın dediğin de işe yarayacak! Hayat bu mu ya?? evladınız bile sormuyor mu size anne ne yaparsın sen?? bir işin var mı? veya bir profesyonalite olduğun konu? Var evladım güzel para yerim mi diyorsunuz?:)))))
Neyse bu şekillere başka yazı da bodozlama dalarız sıkıntı yok....

Konu şu; bir kız,erkekle yakın arkadaş olabilir mi??? EVET OLUR HEM DE KIZ KIZA OLAN ARKADAŞLIKTAN DAHA BİLE GÜZEL OLUR! fitne fücur olmadan,dedikodusuz,riyakarlık olmadan,kıskançlık olmadan bile olur...

Bırakın bizi sohbet edelim,bırakın gülelim,bırakın beraber ağlayalım!.... Bırakın kardeşim işiniz mi yok sizin?.....


Haberin Galerisi İçin Tıklayın.

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP