Vücudumuzu Bilerek Giyinelim

Ben biraz iriyim nasıl giyinmeliyim diye soruyorsanız siz de, şimdi size yardımcı olacağız. Giyinmekle ilgili daha önce verdiğimiz ipuçlarında olduğu gibi amaç, kusur diye gördüğümüz özelliklerimizi gizleyip, olumlu yönlerimizi ön plana çıkarmak ve dikkati olumlu yerlere çekmek. Dolayısıyla kusurlarımız dikkat çekmeyecek, istediğimiz arzuladığımız beğeniyi toplayabileceğiz. Bakalım zayıf giyinmenin yolları nelermiş;

Şuan neredeyse hepimiz, özellikle de vücut yapısı oturmuş, kan dolaşımı bir nebze yavaşlamış 30lu yaşlarının üzerinde olanlar keşke biraz daha zayıf olsam diyordur. Tabii aynı zamanda herkes çalışıyor, ofiste, evinde yada nerede çalışıyorsa sürekli birşeyler atıştırıyor ve aklından keşke zayıf olsam laflarını geçiriyor. E bunun haftasonu da var tabiki, “Cumartesi akşamı arkadaşlarla bir dışarı mı çıksak birer bira içer keyif yaparız” düşüncesi bir anda bütün bedeni sarıyor. Hemen sonra yine bir pişmanlık geliyor ve “spor yapmam lazım, zayıflamam lazım ne birası” diyeceksiniz ama bi burukluk da çökecek üzerinize. Bambaşka bir mucize size, yanıltın gözleri hadi…

Dikey Büyü

Kabul edelim asıl amacınız size bir an bakan ve kafasını çeviren kişilerin bakışlarını daha uzun süre üzerinizde tutmak, hatta tabiri caizse kesişmek! Bunu yapmak için üzerinize giydiğiniz kıyafetlerin hiçbirinin “ben burdayım, bana bakıın” dememesi gerekiyor. Yani insanlara “bakın ben hacimliyim” dememelisiniz.

Zıt renkli parçalar giymeyin. Örneğin sonbahardayız koyu renk bir pantolon giymek istiyorsunuz, üzerine de beyaz ya da apaçık renk bir gömlek giymeyi düşünüyorsunuz. Peki giyin ama gömleğin üzerine koyu renkli bir de ceket giyin ve bir renk katmanı oluşturun, dışarıdan bakan kişiler sizin vücudunuzu iki parça olarak görmesinler.

Çizgili giymek istiyorsanız giyin ancak dikkat edin, çizgiler ince olsun, göze batmayan çizgiler olsun. Kalın, parıl parıl çizgiler enine veya dikine her şekilde sizi iri gösterecektir.

Size bol gelen kıyafetlerinizi derhal yok edin. Giydiğiniz kıyafetlerin bel, göğüs, kol ve bacak bölgelerinin üzerinize oturmaları çok önemlidir. Vücut tipiniz ne olursa olsun kendinize uyan giysileri giyin.


​ 


Haberin Galerisi İçin Tıklayın.

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP