Vücudunuzu Şekillendirmek İçin Hala Neyi Bekliyorsunuz ?

Diğer yöntemlere göre müdahaleden sonra daha hızlı iyileşen ve ağrı, şişlik ve morluk gibi yan etkileri çok az olan bir yöntemdir. Vücuttan diyet ve sporla atılamayan yağların alınmasında, Amerikan ilaç kurumu FDA’den onay alan ‘vaser liposelection’ yöntemi artık ülkemizde de yaygın olarak kullanılıyor. Liposelection deniliyor, çünkü bu özel yağlı dokuyu seçen bir makine. Liposuction'da yağ kazınarak alınırken destek dokulara zarar veriliyor. Bu yeni yöntem ise hasarı ortadan kaldırıyor. Hasar ortadan kalktığı için, bu yöntem deriyi daha çok topluyor, sarkma olmayı önlüyor ve yağ alınan bölge daha düzenli bir hale geliyor.

LOKAL ANESTEZİ İLE GÜNLÜK UYGULAMA

Vaser liposelection’ın farkı; bölgesel yağlanmalarda lokal anestezi ile uygulanabilmesi, kişilerin ağrı, şişlik ve morluk düzeyleri klasik liposuction yapılmış hastalara göre daha az ve iyileşmeside hızlıdır. Basen gibi tek bir bölge, lokal anestezi ile uyuşturuluyor. 2 mm. lik küçük bir probla yağlı dokuya ışın veriliyor. Bu bölgedeki yağ dokusu parçalanarak sıvı hale getiriliyor. Vücudu yormamak için bu bölgedeki sıvı yağın 2 mm. lik kanülle dışarı alınmasını daha çok tercih ediyorum, sonuca da hızlı ulaştırıyor. Uygulama 30-60 dakika sürüyor ve biraz dinlendikten sonra evinize gidiyorsunuz. Müdahale sonrası 1-3 gün dinlenme yeterlidir. Yapılan bölgeye iki haftalık sargı veya baskı yeterli olacaktır.

Vaser kullanmaya başladığımdan itibaren liposuction uygulamıyorum, üstünlüklerinden hastalarımda çok memnun..

VASER

Vaser ultrason ile yağları parçalayabilen cihaz ile vücut bölgelerinin fazla yağlarından temizlenerek inceltilmesi yöntemidir.
Bu çok özel ve set halinde olan bir cihaz. Yağları vücut içinde eritiyor. Yani sıvı haline getiriyor, böylece kanüllerle bu bölgedeki yağın eski yöntemler gibi kazınarak alınmasına gerek kalmadan, kolaylıkla dışarıya alınıyor.

Yağ dokusunu dağıtmak ve yok etmek adına, patentli bir teknoloji ile ileri cerrahi tekniklerin birleştiren bir yöntem olan bu sistem, tüm dünyanın gözbebeği. Bu yöntemle, istenmeyen yağlar, kol, bacak, boyun, göğüs, diz, kalça, sırt gibi vücudun sıkılaştırılmak istenen herhangi bir bölgesinden etkili bir şekilde alınıyor.

Vaser, ultrasonik enerji teknolojisinden yararlanarak, ses dalgalarıyla, oluklu mil dizaynı ile yağ dokusunu parçalar ve özel kanal sistemiyle parçaladığı bu dokuyu emer. Bu işlem yapılırken, bağ dokuya, kan damarlarına ve sinirlere asla zarar verilmez. Özellikle acı vermemesi ve operasyon sonrası morarma yapmaması nedeniyle hastalar tarafından tercih edilen vaser liposelection, mucizevi sonuçlar yaratıyor. Artık, vaser ile yapılan Liposelection yöntemi ile alt bacak, yüz, çenealtı, boyun, sırt, kollar ve erkek meme dokusu gibi çok daha narin ve ince bölgelerde çalışma imkanı bulabiliyoruz.

Cihazın seçiciliği sayesinde yağın çok az bir kısmı çalışılan bölgede bırakılır. Böylece bundan sonraki dönemlerde alınan kilolarda buralarda boşluklar oluşmaz.
Vaser, kalıcı ve kilo alsanız bile sizi şekilli bir vücuda kavuşturur.

GÜVENLİ

Son derece güvenlidir. Vücudun her bölgesine, hatta yüze bile uygulanabilen bir müdahaledir.
Lokal anestezi ile uygulanabilmesi bir avantajdır..
Çok ince kanüller ile çalışıldığı için dikiş gerektirmez, dolayısıyla dikiş izi olmaz.
Dokulara ve damarlara zarar vermeyen hassas kanüller ile çalışıldığında gelişim sonrası iyileşme hızlı ve zahmetsiz olur.
Ergenlik çağını tamamlanmış olan, sağlıklı herkes de uygulanabilir.

ŞEKİLLENDİRME

Vaser Liposelection bir kilo verme yöntemi değildir. Bu yöntemle bölgesel yağ fazlalıkları alındığı için lokal anesteziyle 1-1,5 kg alınabilir, bu görüntüde 4-7 kg’lık fark yaratır. Hedef bölgelerde eksilen her gramının düzeltici etkisi hemen fark edilir. Genel anestezide alınacak miktar ve bölge sayısı rahatlıkla arttırılabilmektedir.
Vücutta var olan yağ hücresi sayısı bellidir. Şişmanlama olayı bu hücrelerin sayıca artması ile değil, hacimce genişlemesi ile oluşur. Bu yüzden bu bölgeden yağ alındıktan sonra, aynı bölgede hiçbir zaman aynı oranda yeniden yağlanma oluşmaz. Bazı bölgelerin içine girememek ve kazıyamamak gibi bir sorun yaşanmaz, böylece düzensizlikle de karşılaşılmaz.

UYGULAMA

Yağ alınacak bölge ve miktar tesbit edilir. Yağların kolayca alınabilmesi için lokal anestezi içeren bir sıvı enjekte edildikten sonra ultrason ile sıvılaşan yağlar ince kanüller ile çekilir. Lokal anestezi uygulandığı için uyanık olan hasta uygulama süresince hareket ettirilerek yağ çekme işlemi kontrollü bir şekilde yapılır. Girişim sırasında ağrı olmaz, hafif dokunma gibi hissedilir. Uygulama, bölgeye göre 30-60 dakika arasında sürer.

Yoğun çalışma hayatı nedeniyle kişiler son yıllarda haftada bir gelerek bölgesel olarak lokal anesteziyle fazlalıklarından yavaş yavaş kurtulmayı tercih ediyor. Böylece iş ve sosyal yaşamına ara vermek zorunda kalmıyorlar.

UYGULAMA SONRASI

Spor ve masaja 5-7 gün sonra başlanabilir. Doğru yapılan masajla iyileşme süresini hızlandırmak mümkündür. Geniş yapılan alanlarda daha profesyonel bir yardım; LPG uygulanması önerilir. Morarma ve şişlik çok az olacaktır. İşlemi yaptıran her hafta ölçülebilen bir iyileşme görür. Hasta memnuniyet oranı en yüksek olan girişimlerden birisidir.

ERKEKLER TERCİH EDİYOR

Meme, bel ve karın bölgesi erkeklerde en çok birikimin olduğu yerlerdir. İşlemin daha kolay olması ve meme bölgesindeki diğer yöntemlere göre belirgin üstünlüğü nedeniyle çok tercih ediliyor. Vaser, jinekomasti olarak bilinen, erkekte meme büyüklüğü tedavisindeki meme başından geniş kesi yöntemini azalmıştır.
Vaser Hi Def yöntemiyle kasların belirgin hale getirilerek, kısa sürede six pack görünümüne ulaşılabilmektedir.

Tüm güzellikler sizinle olsun..
 

Op. Dr. Ulvi Güner
0232 465 11 12
0532 688 80 07
Talatpaşa Bulvarı No:11 K:2 D:4 Alsancak

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP