Muhteşem Mimarisiyle Gözkamaştıran 'Dubai Armani Otel!'

Otelinize geldiğinizde büyük bir şölen ile karşılanırsınız. Otel dünyada Giorgio Armani'nin ilk, 160 odalı, sekiz restoran ve dinlenme salonundan oluşan otelidir. 12.000 metrekarelik alana sahip, spa ve diğer Armani markalı perakende mağazaları ile dünyanın en yüksek kulesinde, 10 katı kaplar. Rafine çizgilere sahip dekorasyonda gri renk kombininde ise kahverengi, siyah ve kırmızı ile krem renkleri ağırlıktadır. Kanada Eramosa mermer zemin ve zengin saten ipek koltuk kaplamaları Armani markasını hissettirecek her türlü lüks ve kalite bu otelde hissedilmektedir. Armani otel dekorasyonunda aynı giyim markasında olduğu gibi ilk göze çarpan ferahlık hissi veren yalın tasarımlara sahip bir iç dizayndır.

Resepsiyonda yüksek tavanlara tasarlanmış modernist metal konstrüksiyonlar, ahşap duvarlara kombinlenmiş kumaş duvar görünümünde perdeler tam bir tasarım harikası. Kübik keskin formların, yuvarlak detaylarla yumuşatılması U kanepe ve yalın sehpalarla çok hoş bir lobi yaratılmış. Otel odalarında vizon ve gri renk, kendi kartelâsında bulunan krem ve tonlarıyla kombinini, saten kumaşlarla bir bütünlük içinde oluşu modernizme bir ağırlık katmış. Parlak ve mat cilaların birlikte kullanılması, yüzeyleri tek düzelikten kurtarmıştır.

Banyolarda kullanılan gri taş lavabo ve zemin freze meşe kaplama ile buluştuğunda sade çizgilerle otelin genel havası yansıtmış oluyor. Restoranlar da ise mermer ve ağaç masalar, beton yüzeyler ile klâs bir geçiş yapılmış. Havuz kısmıda ise, gri şemsiye ile kaplı bir güverte havası yaratılmış. Tasarımcı Giorgio Armani'nin kişisel tarzını yansıtan otel, aile ve arkadaşlarını eğlendirmek için hayalini kurup gerçekleştirmiş.

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP