HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 13 Şubat 2020

ZUBİZU ÜYELERİ GÜNLER ÖNCESİNDEN SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN ŞEHRİN GÖZDE RESTORANLARINDA YERİNİ AYIRTTI

Magazinizmir
Hazır giyimden eğlenceye, mücevherden elektroniğe farklı birçok sektörde 400’den fazla markasıyla üyelerine ayrıcalıklar sunan ZUBİZU, kullanıcılarının Sevgililer Günü tercihlerini ortaya koyan bir anket gerçekleştirdi. ZUBİZU anketinde; “Sevgililer Günü’nün ne ifade ettiği, nerede ve nasıl kutlandığı soruldu.

Erkekler bu yıl kadınlara göre daha romantik

Geçtiğimiz yıla kıyasla bu yıl erkekler Sevgililer Günü’ne daha çok önem veriyor. Ankete katılan erkeklerin %42’si “Sevgililer Günü sizin için ne ifade ediyor?” sorusuna “Aşk ve Romantizm” cevabını verirken yarısından fazlası da dışarıda romantik bir yemekle kutlamayı tercih ettiğini söylüyor. Bu yıl günler öncesinden başlayan restoran rezervasyonları da romantik bir akşam yemeğinin ne kadar çok tercih edildiğini gösteriyor.

 

 

ZUBİZU üyeleri klasikleri seviyor

Romantizmin sembolleri yine klasikler oldu. Romantizm ve Sevgililer Günü deyince ZUBİZU üyelerinin aklına Aşk-ı Memnu’nun Bihter ve Behlül karakterleri ile Sezen Aksu’nun eski şarkıları geliyor. Hem erkek hem kadın üyeler Sevgililer Günü kutlaması için en çok aşıklar şehri Paris ve Roma gibi romantik destinasyonları hayal ediyor.

 

 

Sevgililer Günü’ne Özel Ayrıcalıklar ZUBİZU’da

Sevgililer Günü için hediye tercihini şık bir mücevher, romantik bir yemek veya özenle seçilmiş bir kıyafetten yana kullanmak isteyen çiftlere ZUBİZU çok özel ayrıcalıklar sunuyor.

 

 

ZUBİZU, Sevgililer Günü’nü romantik bir yemekle kutlamak isteyen kullanıcılarına, iş birliği yaptığı restoranlar arasında yer alan 29, Cantinery, Da Mario, Gina, La Viña, Masa, Mezzaluna, Parlé, Suvla, Sur Balık ve Zuma gibi İstanbul’un seçkin mekanlarında 14 Şubat tarihinde indirim ayrıcalığı sunuyor. Bunlara ek olarak yine ZUBİZU ayrıcalıklarıyla Sevgililer Günü’ne özel menü ve canlı müzik / dj performansı sunan restoranlar arasında Kilimanjaro, Lacivert, La Petite Maison, Serafina, Spago ve Zanzibar bulunuyor.

 

Sevgililer Günü kapsamında; Altınbaş, Atelier Rebul, Colin’s, D’S Damat, Damat Tween, D&R, ETS, Gürgençler, In4out, Knitss, MediaMarkt, MOOV by Garenta, Mudo, Mudo Concept, Nocturne, Penti, Süvari, Triko Mısırlı, Troy, Under Armour, WMF ve korayspor.com ve markapark.com gibi birçok seçkin noktada sürpriz ayrıcalıklar ZUBİZU kullanıcılarını bekliyor.

 

 

29 Şubat’a kadar ZUBİZU - Axess Mobil ile Sevgililer Günü’nde ayrıcalıklısınız

29 Şubat tarihine kadar Axess, Wings ya da Neo kart sahipleri, Axess Mobil ile ZUBİZU noktalarında yapacakları giyim, beyaz eşya ve elektronik alışverişlerinde %20, seçili ZUBİZU restoranlarında ise Axess Mobil’e özel Wings kartla yapılacak harcamalarda ekstra %10 indirim kazanacaklar.

 

14 Şubat’ta yer bulma sorunu yaşamadan şehrin en popüler restoran ve otellerinde rezervasyon yaptırmak ve Sevgililer Günü’ne özel hediye alternatiflerinize en kolay şekilde ulaşmak için ZUBİZU Concierge hizmetinden yararlanabilirsiniz. ZUBİZU Concierge hizmetine uygulama içerisinden ulaşabilir ya da 212 401 33 33 no’lu telefonu arayabilirsiniz.

FACEBOOK İLE BAĞLAN