HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 13 Aralık 2018

Yılbaşı Coşkusu Çeşme Cadde Plus’ta Yaşanacak

Magazinizmir
Çeşme’nin en çok ziyaret edilen ve buluşma noktalarından bir olan Cadde Plus Alışveriş Merkezi, 4 gün boyunca düzenleyeceği 'Hediyelik Eşya Günleri'nde yılbaşına özel sürprizlerle konuklarını ağırlayacak.

Modern mimarisiyle dört mevsim yaşayan Cadde Plus Alışveriş Merkezi'nde Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi Özgörkey Otomotiv Ana Sponsorluğunda 28 - 31 Aralık tarihlerinde, 4 gün boyunca alışveriş keyfi yaşanacak.

Cadde Plus'ın birçok kurumsal ve seçkin mağazayı bünyesinde bulundurduğunu söyleyen AVM Genel Müdürü Meltem Zeren: "Yılbaşında sevdiklerimizi mutlu etmek, onlara verdiğimiz değeri göstermek ve en önemlisi keyifli şekilde yeni yıla girerek tüm yılın öyle geçmesini ummak adına etrafımızdaki insanlara çeşitli hediyeler alırız. Bu felsefeden hareketle, Cadde Plus Alışveriş Merkezi olarak kolları sıvadık ve bugüne kadarki en keyifli hediyelik eşya alışverişi organizasyonunu oluşturmak adına çalışmalara başladık. Ziyaretçileri yılbaşında sevdiklerine hediye almanın heyecanına ek olarak 4 gün boyunca çeşitli etkinlik ve aktiviteler karşılayacak" diye konuştu.

Herkese mutlu ve huzurlu bir yıl dileyen Organizasyon Koordinatörü Berrin Baş'da etkinliklerle ilgili şu bilgileri verdi: "Etkinlik kapsamında tanıtım standları, hediyelik eşya standları, bilgilendirici workshoplar, el işi atölyeleri, Noel anne ve Noel baba, çocuklar için eğlenceli aktiviteler ile birbirinden keyifli ve unutulmaz sürprizler sizleri bekliyor"dedi.


 

FACEBOOK İLE BAĞLAN