HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 12 Mayıs 2022

Yaza Blackspade dokunuşu

Magazinizmir
Mottosu kusursuz uyum olan Blackspade’in 2022 Yaz Kadın-Erkek Plaj Koleksiyonu klasik ve modern tasarımlarıyla sadeliği ve şıklığı birlikte sunuyor.

Konfor ve sağlık odaklı tasarımlarıyla ön plana çıkan iç giyim, ev giyim, termal giyim, plaj giyim ve spor giyim markası Blackspade’in 2022 Yaz Kadın Erkek Plaj Koleksiyonu plajda, havuzda kusursuz uyum arayanlar için çok farklı seçenekler sunuyor. Tek parça mayodan bikiniye ve plaj kıyafetlerinden pareoya ve t-shirt’e kadar plaj şıklığında aranan her şey koleksiyonda yar alıyor.

Blackspade’in 2022 Yaz Kadın Plaj Koleksiyonu her yaşta tarz sahibi ve şık olmak isteyen kadınlar için eksiksiz ve kusursuz tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan farklı gruplardaki tek parça mayolar ve bikinilerde; siyah, kırmızı, doğal toprak renkleri, somon, taş rengi, lacivert gibi pek çok renk hâkim. Bir grupta yazın vazgeçilmezi marin tarza ip detaylar eşlik ederken, başka bir grupta çizgi desenli mayolar ve bikiniler somon rengiyle bütünleşiyor. Koleksiyonda yer alan Red Line grubu da metal aksesuarlar ve ipli detayları ile ön plana çıkıyor. Koleksiyonda ayrıca zamansız leopar ve çiçek desenli gruplarda sade ama aynı zamanda dikkat çekici pek çok detay yer alıyor. Büyük beden seçenekleriyle Blackspade 2022 Yaz Kadın Plaj Kolesiyonu, mayo ve bikinilerle kombilenen pareoları ve plaj kıyafetleriyle kelimenin tam anlamıyla eksiksiz ve kusursuz şıklık sunuyor.

Blackspade 2022 Yaz Erkek Plaj koleksiyonu da farklı baskı, desen ve renk seçenekleriyle her yaşta erkeğe hitap ediyor. Farklı ürün gruplarında canlı renkli ve baskılı tasarımlar yer alıyor. Klasik, genç, eğlenceli pek çok modelin yer aldığı koleksiyonda mayolarda çarpıcı renklerdeki biyeler ile neşeli tropikal ve hayvan desenler dikkat çekiyor. Desen ve baskı olmaksızın düz renklerden oluşan gruplar da renkleriyle göz kamaştırıyor. Erkeklerin plaj şıklığını tamamlamak için tasarlanan t-shirt’ler de mayolarla kombinlenebiliyor.  

FACEBOOK İLE BAĞLAN