HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 22 Ocak 2020

YAPI KREDİ BOMONTİADA SALI KLASİKLERİ OCAK AYINDA ''GOLDEN HORN BRASS'' KONSERİ İLE DEVAM EDİYOR

Magazinizmir
Yapı Kredi bomontiada klasik müzik temalı “Salı Klasikleri” konser serisinde bu ay, Türkiye’nin ilk ve en uzun soluklu bakır nefesliler beşlisi “Golden Horn Brass”ı ağırlıyor. “Celile Denizi'ndeki Fırtına” konseri 28 Ocak Salı günü saat 19.30’da Yapı Kredi bomontiada 4.Kat’ta gerçekleştirilecek.

 2004 yılında korno sanatçısı Begüm Gökmen tarafından kurulan Golden Horn Brass, dev bir orkestranın gücünü kendilerinde toplamış bileği ve nefesi kuvvetli çekirdek ekip. Bir araya geldikleri günden beri çalgılarındaki ustalıklarıyla en hassas, en kırılgan billursu tınıları ile müziği adeta altın bir kumaş gibi ören Golden Horn Brass, hem orkestra repertuarında, hem de eğitim alanında uzmanlaşmış seçkin müzisyenlerden oluşuyor. 

Yıllardır verdikleri eser siparişleriyle birçok Türk bestecisi için motivasyon kaynağı olan beşli, bir yandan da “eğitim konserleri” başlığı altında uzun yıllardır sürdürdükleri ve genç kitleleri müzikle buluşturup yetiştirmeyi hedefleyen etkinlikleriyle müziğin toplumsallaşmasına katkıda bulunuyor. Golden Horn Brass, her konserlerinde olduğu gibi Yapı Kredi bomontiada’da da dinleyicileri için titizlikle hazırladıkları programlarında barok ve klasik dönem eserlerinin yanı sıra, unutulmaz caz ve pop şarkıları ile halk ezgilerinin sofistike düzenlemelerine yer verecek.

 Konserlerin biletleri www.biletinal.com üzerinden satın alınabilir.

 Tarih: 28 Ocak 2019, Salı

Yer : 4.Kat

Saat: 19.30

Fiyat: Tam 80 TL, öğrenci 40 TL

 Yapı Kredi bomontiada Adres: Merkez Mah, Silahşör Cad, Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, Şişli

FACEBOOK İLE BAĞLAN