HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 5 Ocak 2018

Wyndham Grand İzmir Özdilek Ekibi Personel Gecesinde Yorgunluk Attı

Magazinizmir
Genel Müdür Funda Çam başarılı geçen sezonun değerlendirmesini yaptığı konuşmasında "Yoğun ve verimli geçen 2017 sonunda kendimize küçük bir mola veriyoruz" dedi.

2017yılında "Ayın Personeli olarak seçilen ekip üyelerini tebrik eden Funda Çam "TSE denetiminden ve Wyndham Kalite Güvencesi denetlemesini en iyi seviye olan A derecesi ile tamamladık. Yılda 1 kez gerçekleşen bu denetlemede tüm çalışma arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi. "Bizler her şeyden önce kaliteye önem veren bir ekip olarak hem kendi içimizde yürüttüğümüz kalite uygulamaları ve denetimleri hem de TSE ve meçhul müşteri denetlemeleri ile sunduğumuz hizmeti en üst seviyede tutmayı başarıyoruz." dedi.

Genel Müdür Funda Çam çok başarılı geçen 2017 yılı boyunca konaklayan,düğün, nişan, toplantı ve kongre organizasyonlarınıgerçekleştiren misafirlerden ve şirketlerden gelen teşekkür mektuplarını ekiple paylaşırken "Değerli misafirlerimizden gelen her türlü yorum bizler için büyük bir önem taşıyor. Ancak hemen hemen her organizasyon sonrasında gelen teşekkür mesajları bizi çok mutlu ediyor. Böylesine pırıl pırıl bir ekibe sahip olduğum için çok mutluyum" dedi.

2017 yılında Ayın Personeli seçilen ekip arkadaşlarını sahneye davet ederek teşekkür eden Funda Çam Yılın personeli seçilen Mehmet Sait Sürer’e hediyesini takdim etti.

Funda Çam "Misafirlerimizin hayatlarının en güzel anlarında ev sahipliği yapmak bizler için mutluluk vesilesi. İlk günkü heyecan ve şevkle işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan çekilişle konaklama paketleri ve farklı hediyeler verilen gecede Wyndham Grand İzmir Özdilek personeli ve aileleri doyasıya eğlenerek yorgunluk attı.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN