HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 13 Haziran 2018

''Uluslararası Kadın Konseyi Kupası Koşusu'' 4. kez İzmir Hipodromu’nda Yapıldı

Magazinizmir
4 yıl önce Uluslararası Kadın Konseyi’nin 34. genel kurulu kapsamında ilk kez İzmir’de düzenlenen ve sonrasında geleneksel hale gelen "Uluslararası Kadın Konseyi Kupası Koşusu"nun dördüncüsü İzmir Şirinyer Hipodromu’nda gerçekleştirildi.

Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği bileşenleri ve İzmir Kadın Kuruluşları Birliği bileşenlerine bağlı toplam 236 derneğin başkan ve temsilcilerinin izleyici olarak katıldığı organizasyonda “Şirinyer Güzeli” isimli at birinci geldi.

Kazanan atın sahibi Hüseyin Şimşek’e vekaleten Yavuz Petek’e kupayı, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Genel Başkanı Işılay Saygın verdi. Şeref Tribünü’nde düzenlenen törene, TJK Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özbelge, Asli Üyesi A. Serdar Pedükcoşkun, İzmir Hipodrom Müdürü Cüneyt Ertan, Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği ve İzmir Kadın Kuruluşları Birliği başkanları katıldı. Ayrıca bu koşu kapsamında Buca Halk Eğitim Merkezi ve Osman Nuri Saygın Eğitim Merkezi işbirliğinde hazırlanan gümüş kazaziye ve telkari takı tasarımları sergisi de düzenlendi. 2017-2018 eğitim sezonu içerisinde 40 kursiyerin el emeğiyle hazırlanan ürünler, davetliler tarafından ilgi gördü. 

FACEBOOK İLE BAĞLAN