HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 6 Ekim 2017

Süper Girl Marathon Sokak Hayvanları Yararına Olacak

Magazinizmir
Süper Girl Maraton ile elde edilen gelir sokak hayvanları yararına kullanılacak.

1 Kasım-30 Aralık 2017 tarihleri arasında seçilen 10 İzmirli bayanın katılımı ile gerçekleştirilecek Süper Girl Maraton ile İzmirli bayanlar yeni yıla daha fit girecek.

Süper Girl Maratonun yaratıcısı spor eğitmeni Carmen Kaytan ve Sasha Yufereva’nın gözetiminde ve yönetiminde gerçekleşecek etkinlik 60 gün sürecek.

Süper Girl Maratonun 60 günlük muhteşem programı dahilinde; Uzman diyetisyen eşliğinde katılımcıların fizyolojik değerleri düzenli aralıklarla ölçülüp,kilo kontrolünü sağlayarak,kişiye özel sağlıklı beslenme programı, yoğunlaştırılmış HiiT antrenmanlar,vücudunuzu daha iyi tanıyacağınız Yoga seansları,Aerobik egzersizleri ile haftanın 3 günü hızlandırılmış Before-After programı uygulanacak.

Organizasyon koordinatörleri By Carmen & Sasha gelir düzeyi yüksek olmasına karşın sokak hayvanlarını görmezden gelen kitlelere inat düşük bütçeler ile sokak hayvanları için bir şeyler yapılabileceğinin vurgusunu yapmak için bu girişimde bulunduklarını söyledi.

ByCarmen & Sasha; "ilk amacımız İzmir’e dinamizmi yaşatmak.Doğanın enerjisinden yararlanarak daha sağlıklı, fit, zinde bir bedene ve ruha sahip olmak. Ve ikinci amacımız, bu projeden elde ettiğimiz gelirle gerek kliniklerde bekleyen, gerekse barınaklarda hasta olarak yaşamını sürdüren hayvanların tedavilerini gerçekleştirmek" dedi.

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN