HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 21 Mayıs 2019

Spontane Art Touch

Magazinizmir
Özgün ve yaratıcı işleri bir araya getiren ve değişken içeriklerle etkinlikler yapabilmek için yola çıkan organizasyonlar serisi Spontane, 2015 Haziran ayından bu yana Alaçatı-Çeşme, İzmir ve İstanbul’da farklı mekanlarda kurguladığı etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor.

Bu kez alternative bir sanat dokunuşu ile şekillenen "Spontane Art Touch"da, orijinal ve yenilikçi tavırlı farklı disiplinlerdeki genç sanatçıların çalışmalarını destekleyen ve onlara ifade alanı sağlayan bir platform olmayı hedefledi.

Spontane Art Touch -Temas- alt başlığı içinde sanat ve sanatçı, sanatçı ve izleyici arasından köprüler kuracak farklı bakış açıları ve sanat yaklaşımları arayışında…

10-14 Mayıs 2019 tarihlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Kültürpark desteği ile İzmir’in kültür ve doğayı harmanladığı, şehrin en güzel parkı Kültürpark’ın eski mimarilerinden Pakistan (Vakıflar) Pavyonu olarak anılan tarihi binasından sanatçıların çalışmaları ile sergi katılımı, etkinliğe özel performanslar, kısa film gösterimi, atölyeler eşliğinde keyifli ve zengin içerikli bir organizasyon gerçekleşti.

Ceren Oluz Taddonio ve İpek Candaş Atay koordinatörlüğü ve kuratörlüğünde gerçekleşen “Spontane Art Touch”a heykel, resim, seramik, performans, video art, kısa metrajlı belgesel film kategorilerinde 11 sanatçı katıldı.

Güneş Çınar, Rafet Utku, Miraç Yıldırım, Simge Kansu, Melda Turhan, Evrim İnci, Çağdaş İnci, Karin Berna Aşım, Görkem Talum, Senem Oluz, Büşra Tuna “Spontane Art Touch” Mayıs 2019 katılımcı sanatçıları oldular.

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN