HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 6 Haziran 2018

Öğrenciler Şenlikte Ozan Güven ve Yüksek Sadakat ile Buluştu

Magazinizmir
Özel İzmir Amerikan Koleji (ACI), 60 yılı aşan geleneğini bozmayarak eğlence dolu bir bahar şenliğine ev sahipliği yaptı.

Okul kampüsünde gerçekleşen Bazaar Day etkinliğinde gençler, unutamayacakları bir gün yaşadı. Bahar şenliği kapsamında öğrencilerin hazırladığı tasarımlardan oluşan ve öğrencilerin sunduğu defile izlendi.

Defilenin ardından sergilenen dans şovlar beğeni kazandı. Defilenin ardından sahneye çıkan Ozan Güven, keyifli sohbeti ve sempatik tavırları ile öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı. Güven, kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap vererek, sanat yaşamı, içinde bulunduğu projeler ve hayat felsefesi ile ilgili merak edilenleri paylaştı. Şenlik, Yüksek Sadakat konseriyle sona erdi. Grup, gençlere unutamayacakları bir müzik şöleni sundu.

Konser boyunca en güzel parçalarını seslendiren Yüksek Sadakat’a, gençler eşlik etti. Konserin sonunda Öğrenci Birliği üyeleri ve Müdür Yardımcısı Seçil Yöndem, Yüksek Sadakat grubuna günün anısına plaket sundu. ACI Öğrenci Birliği’nin, İzmir Amerikan Koleji'nde Yetişenler Derneği’nin katkılarıyla toplum hizmeti projelerine destek amacına yönelik olarak düzenlediği organizasyona bu sene, Limak, Touristica, Ege Yapı, Alternatif Market, Pehlivanoğlu, Miko 1801, Cartel Coffee Company, La Capria Suite Hotel, Emir Hotels, Tamuğur, Avod, Günallar Elektrik, Orça Mimarlık, Heykel Suites, Dr. Didem Dereli, Atölye Kivi, Veysi's ve Çağdaş Turizm gibi şirketlerin yanı sıra pek çok mezun ve veli de sponsor olarak destek verdi. 

FACEBOOK İLE BAĞLAN