HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 6 Aralık 2019

NESTLÉ PURE LIFE VE BARBIE BİRLİKTELİĞİ ÖZEL BİR DAVETLE KUTLANDI

Magazinizmir
Dünyanın 1 numaralı su markası Nestlé Pure Life, Barbie’nin 60. yılına özel olarak tasarladığı yeni şişelerini geçtiğimiz günlerde Zeynep Sever Demirel’in ev sahipliğinde düzenlenen bir davet ile tanıttı.Cemiyet, sanat ve moda camiasından Akasya Asıltürkmen, Şebnem Özinal, Carolin Almozlino, Zeynep Zor, Seda Önder, Özge Kopuz ve Nihan Kayalıoğlu gibi isimlerin çocuklarıyla birlikte katıldığı eğlenceli lansmanda Nestlé Pure Life Barbie şişeleri, su içmeyi eğlenceli hale dönüştüren tasarımıyla çocukların, kapağındaki emniyet bandı sayesinde ise annelerin beğenisini kazandı.

Nestlé Pure Life Barbie şişeleri çocuklar için oyuncak olarak da kullanılabilen tasarımıyla, The House Cafe Garden’da Zeynep Demirel’in ev sahipliğinde gerçekleşen davete katılan ünlü anneler ve çocukları tarafından yoğun ilgi gördü. Eğlenceli etkinliklerin yer aldığı organizasyonda, 90’lı yıllardan beridir popülerliğini koruyan ve dünyanın en çok satan oyuncağı olan Barbie formundaki Nestlé Pure Life şişeleri davetlilerden tam not aldı.

Çocukların su içme alışkanlığı Barbie ile eğlenceye dönüşüyor...

Nestlé Pure Life’ın yenilikçi şişe tasarımlarına son olarak Barbie formundaki su şişelerini eklediklerini belirten Marka Müdürü Melike Karagöz “Çocukların su içme alışkanlıklarını farklı sosyal sorumluluk projeleri ve şişe tasarımlarıyla artırarak, sağlıklı nesillerin yetişmesine destek oluyoruz. Dünyanın en çok satan oyuncağı Barbie ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğimiz kapsamında ürettiğimiz yepyeni Nestlé Pure Life şişelerimiz, tasarım itibariyle çocukların oyuncak olarak da kullanabildikleri emniyet bantlı koruyucu kapağı ve geri dönüştürülebilir özelliği ile ön plana çıkıyor. Nestlé Pure Life olarak erken yaşta kazandırılan su içme alışkanlığının ileri yaşlara kolaylıkla taşınabileceğine inanıyor ve inovatif yaklaşımlı çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

- AKASYA ASILTÜRKMEN, PERA

- CAN EMCİ, ZEYNEP DEMİREL, SERDAR SEYHANLI, MELİKE KARAGÖZ

- CORALİN ALMOZLİNO

- ZEYNEP SEVER DEMİREL

- TUĞÇE AZİZ, ZEYNEP ZOR, ZEYNEP DEMİREL

- ŞEBNEM ZİNAL

- ZEYNEP DEMİREL, YADE-YEDA DEMİREL

FACEBOOK İLE BAĞLAN