HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 5 Temmuz 2018

Nars Orgasm 2018 Koleksiyon Heyecanı Hisset

Magazinizmir
NARS'ın ikonik Orgasm serisinin dudaklara ve yanaklara özel dört yeni rengi ile bu yaz kendinizi şımartın. Afterglow Lip Balm ile baştan çıkarmaya hazır olun.

Orgasm Full Vinyl Lip Lacquer'ın sihirli dokunuşuyla dudaklarınızı vurgulayın. Yanaklarınıza Illuminating Loose Powder ile aydınlatıcı bir boyut katın. Sınırlı sayıda üretilen, büyük boy Orgasm Blush ile mükemmel hazzı yaşayın. En sevilen ışıltı, yeni formlarında!

Orgasm Afterglow Lip Balm

130 TL

Orgasm After Glow Lip Balm, ikonik Orgasm rengiyle hafif ışıltılı bir bitiş sunuyor. Pürüzsüz dokusu ve antioksidan içeriklere sahip Monoï Hydrating Complex formülüyle de dudakları nemlendirerek koruyor.

Orgasm Full Vinyl Lip Lacquer (Sınırlı Sayıda)

130 TL

Yenilenmiş formül ve yüksek pigmentli yapısı ile dudaklarınızda yoğun parıltılı bir bitiş sağlıyor. Yapışmayan dokusuyla dudağınıza rahatlıkla sürülürken, pürüzsüz bir görünüm veriyor.

Orgasm Illuminating Loose Powder

135 TL

İpeksi yumuşak yapılı pudra cildin ışığını yansıtarak doğal ışıltılı bir görünüm sağlıyor. Cilt ile kolayca bütünleşebilen bir formüle sahip aydınlatıcı pudra, yumuşak bir ışıltı yaratıyor ve kusurları örtüyor.

Orgasm Blush (Sınırlı Sayıda)

185 TL

Şeftali pembesi ve altın ışıltısının mükemmel buluşması. Ödüllü Orgasm allık, doğal pembe yanaklara sahip olmak için bu sefer sınırlı sayıda büyük boy üretiliyor.





 

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN