HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 23 Mayıs 2019

Mor ve Ötesi Astro Bazaarday'de

Magazinizmir
Her yıl Mayıs ayında baharı karşılamak için Özel İzmir Amerikan Koleji’nin kampüsünde gerçekleştirilen Bazaar Day'de gençler, "Hakan Baş&Bensu Soral Söyleşisi" ardından "Mor ve Ötesi Konseri" ile keyifli bir gün geçirdiler.

Özel İzmir Amerikan Koleji(ACI) 60 yılı aşan bir geleneği bozmadı ve İzmirli gençleri hatıralarından silemeyecekleri bir Bazaar Day eğlencesi hazırladı. Her yıl bir bahar şenliği havasında geçen ve İzmir’in değişik okullarından bin beş yüze yakın gence kapılarını açan Bazaar Day’e bu yıl da Mor ve Ötesi Konseri ve Hakan Baş & Bensu Soral söyleşisi damga vurdu.

Etkinliğe gelenler, leziz yiyecekler tatmanın yanısıra birçok stant gezip, eğlence aktivitelerinden yararlandılar. Dans gösterileri, İzmir Amerikan Koleji öğrencilerinin tasarımlarının sergilendiği ve okul öğrencilerinin mankenlik yaptığı defilenin ardından gençler, Hakan Baş & Bensu Soral sohbetine konuk oldular.

Astro Bazaar Day, amfitiyatroda yapılan ve güne damgasını vuran Mor ve Ötesi konseri ile sona erdi. Konser boyunca en güzel parçalarını seslendiren Mor ve Ötesi konseri öğrencilerin tüm parçalara eşlik etmesiyle çok daha keyifli hale geldi. 

FACEBOOK İLE BAĞLAN