HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 19 Şubat 2018

Misbahçe’den İki Yeni Ürün: Onarıcı Saç Bakım Yağı ve Canlandırıcı Saç Bakım Yağı

Magazinizmir
Türkiye'nin en lezzetli zeytinlerinin yetiştiği Ayvalık'tan tüm ülkeye yayılan %100 doğal cilt ve saç bakım ürünlerini el işçiliği ile üreten ve katkısız bir şekilde sunan Misbahçe’den iki yeni ürün; Onarıcı Saç Bakım Yağı ve Canlandırıcı Saç Bakım Yağı.

Misbahçe Onarıcı Saç Bakım Yağı, ışıldayan, yumuşacık ve bakımlı saçlar elde etmek için geliştirilmiş antioksidan açısından zengin içeriği sayesinde kuru, kırılmış, işlem görmüş ve yıpranmış saçları kökten uca onarıyor. Ayrıca formülündeki vanilyalı argan yağı ve doymuş yağ asitleri açısından zengin hindistan cevizi yağı ile ipeksi bir yumuşaklık sağlarken badem yağının besleyici, shea yağının onarıcı ve biberiye yağının güçlendirici özelliklerini saça kazandırıyor.

Yine içeriğindeki lavanta ve ylang ylang yağları sayesinde de saçlarınızdan güzel kokular yayılmasına yardımcı oluyor. E vitaminiyle zenginleştirilmiş bu formül saçı besleyip bakım yaparken bir yandan hızlı ve sağlıklı saç uzamasını teşvik ediyor.

Misbahçe Canlandırıcı Saç Bakım Yağı ise ince telli, mat, işlem görmüş ve zayıflamış saçlar için ince ve akışkan kıvamda üretilmiş olup A ve E vitaminlerinin yanı sıra antioksidan açısından zengin içeriği sayesinde saçların ışıltısını artıyor.

Ayrıca formülündeki argan yağı ve doymuş yağ asitleri açısından zengin hindistan cevizi yağı ile ipeksi bir yumuşaklık sağlarken, biberiye yağı ile de saçı kökten uca güçlendiriyor. E vitaminiyle zenginleştirilmiş Canlandırıcı Saç Bakım Yağı, saçı besleyip bakım yaparken bir yandan hızlı ve sağlıklı saç uzamasını teşvik ediyor.

Misbahçe Onarıcı ve Canlandırıcı Saç Bakım Yağları’nı haftada 1 yıkama öncesi bakım yağı olarak kullanabileceğiniz gibi, günlük kabarmayı önleyen şekillendirici olarak da değerlendirebilirsiniz.

 

 

 

Misbahçe Onarıcı Saç Bakım Yağı 100 ml: 120 TL

Misbahçe Canlandırıcı Saç Bakım Yağı 100 ml: 120 TL.

www.misbahce.com.tr
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN