HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 20 Kasım 2018

''Manik Atak'' Oyununa Ünlüler, 'Mutlaka İzlenmeli' Yorumunu Yaptı!

Magazinizmir
Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yönetmenliğini Barış Dinçel’in yaptığı, başrollerini Devrim Yakut ve Bihter Dinçel’in paylaştığı tiyatro oyunu “Manik Atak” seyirciden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Dünya dertleriyle yoğrulan iki kadının zamanda bir yolculuğa çıktığı oyun İstanbul’da farklı mekanlarda sahneleniyor.

Oyun Programı

22 KASIM PERŞEMBEMALL OF İSTANBUL MOİ SAHNE 20.30
23 KASIM CUMAARTI SAHNE MECİDİYEKÖY 20.30
28 KASIM ÇARŞAMBABEŞİKTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ 20.30

Yasemin Conka, Günay Karacaoğlu, Ozan Güven

Ünlü görüşleri

Ozan Güven: Bihter, Barış ve Devrim’le çok gurur duydum. Her şeyin çok güzel çözümlendiği bir oyun. Dolayısıyla da bu sene İstanbul'da tiyatroya gitmek isteyen insanların seyredeceği güzel bir kadın oyunu var.
Ahu Türkpençe: Hem çok eğlenceli hem de insanı böyle kalbinden yakalıyor, hüzünlendiriyor. Oyunculuklar zaten çok iyi ben çok beğendim, böyle iki üç yıl oynarlar diye düşünüyorum.
Bülent Emrah Parlak:Şahane! Bir kadın yazarın, iki tane kadın oyuncunun sahnede devleştiği çok güzel bir oyun. Kadın yazarlara ihtiyacımız var. Böyle güzel oyunlara ihtiyacımız var. Herkes gelsin izlesin. O kadar güzel bir oyun ki...
Yasemin Çonka: Muhteşem bir oyun. Acayip oynayan iki oyuncu arkadaşım var. Mutlaka izlesinler. İzlemeyen çok şey kaçırır.
Nazan Kesal: Oyun çok güzel, samimi ve içten. Tabii Devrim ve Bihter de olağanüstü oyuncular. Ben çok sevdim seyircisinin bol olmasını ve çok alkışlanmasını diliyorum. Bu kıymetli enerjilerin illa ki bir karşılığı var bu seyircide diye düşünüyorum. Nefesleri yaşasın. Sağlıkla, güzellikle, coşkuyla oynasınlar.
Kerem Fırtına: Çok güzel buldum. Devrim de Bihter de arkadaşım. Her şeyden önce Bihter'in kalemini çok beğeniyorum. Devrim'in de dediği gibi kadın yazar olarak çok güzel bir şey ortaya koymuşlar. Hepsinin eline emeğine sağlık. Umarım emeklerinin karşılığını alırlar.
Alper Kut: Ben aslında prova ve yazım sürecinde de takip ediyordum ancak sahnede can bulmuş hali gerçekten çok güzeldi. Yazanın, yönetenin, oynayanların ellerine sağlık. Çok beğendik. Bihter de Devrim de çok iyilerdi.
Günay Karacaoğlu: Çok etkileyici, ilham verici... Çok cesur oyunculuklar ve çok cesur bir rejiyle oyunu seyrettik. Güzel bir ekipten güzel bir oyun izlediğimde çok mutlu oluyorum.

Bülent Parlak

Oyunun Konusu

Bu, tesadüfi bir karşılaşma değildi, planlıydı!
Yeri, saati, sebebi belliydi.
İki kadın!
Kim olduklarını biliyorlardı ama henüz birbirlerini tanımıyorlardı. İkisi de tuhaf şeyler olabileceğini ihtimallerine dahil etmişti ama dakikalar ilerledikçe bu karşılaşmanın, sebebinden taşan, manik bir karnavala dönüşeceğini tahmin etmemişlerdi!
Namlunun ucundaki o kadın mıydı, öbürü mü? Geçmiş miydi, yoksa gelecek mi?
“Manik Atak”, sürprizleriyle ve coşkusuyla, içinizdeki dönme dolapları harekete geçirecek!"

Ahu Türkpençe

Künye

 Yazan: Bihter Dinçel
Yöneten: Barış Dinçel
Oyuncular: Devrim Yakut, Bihter Dinçel
Sahne Tasarım: Barış Dinçel
Işık Tasarım: Yakup Çartık
Müzik: Tolga Çebi
Reji Asistanı: Hilal Keleş
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN