HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 10 Temmuz 2018

Less Ordinary Rooftop, Alaçatı'da Açıldı

Magazinizmir
Son dönemde özellikle İstanbul gecelerinde popüler bir alternatif olan "Rooftop Bar" konseptini Alaçatı'ya taşıyan Less Ordinary Rooftop açılışını Buddha Bar, Soho House, Space Ibiza gibi dünyanın en prestijli klüplerinde performans gösteren DJ Alexander Azar yaptı.

Alaçatı sörf okullarının hemen üzerinde ki tepede yer alan The S otel Roof’un da hizmete açılan mekana yoğun ilgi vardı.

Kokteylleriyle İzmir'de adından sıkça söz ettiren LessOrdinary, Alaçatı'da çok daha hareketli bir konsept ile hizmet veriyor. Başarılı işletmeciler Altuğ Özgen ve Cihan Başokudan’ın sahibi olduğu mekan bu yaz adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Yaz boyu birçok ünlü DJ'in sahne alacağı mekanda ilk büyük event 14 Temmuz Cumartesi Louie Austen ile gerçekleşiyor. 2013 Yılında çıkardığı Glamour Girl parçasıyla dünya çapında üne kavuşan Avusturya'lı sanatçı LessOrdinaryRooftop sahnesine hazırlanıyor.

28 Temmuz'da Funky C'nin solo performansıyla, 17 Ağustos'ta Funky C &Solanch düetiyle sahne alacağı mekanda her hafta farklı bir event, yaz boyu her gece eğlence var.

Başarılı iş Adamı Nuri Sevil'in Alaçatı'daki oteli The S Hotel ile iş birliği yapan LessOrdinaryRooftop konumu ve manzarasıyla da büyülüyor.


 

FACEBOOK İLE BAĞLAN