HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 15 Mayıs 2019

Köyün Disco'su 2019'da da Dolu Dizgin

Magazinizmir
Söz konusu Çeşme Alaçatı’da kaliteli eğlence, canlı müzik olduğunda akla ilk gelen Disco, 2019 yazında da eğlencenin nabzını tutmaya yeni sürprizleriyle heyecan uyandırmaya devam ediyor!

Alaçatı’da kaliteli eğlence ve canlı müzik dendiğinde akla ilk gelen Disco 2019 yazına hazır! Kapılarını tüm eğlence severler için 24 Mayıs 2019 Cuma günü açan Disco’nun bu yaz sürprizlerinin başında tadı damaklarda kalacak yeni bir restoran var; Luna…

İtalyancada “ay” anlamına gelen ve Disco’nun hemen girişinde kapılarını açan Luna, Çeşme ve Alaçatı’daki lezzet anlayışına çok keyifli yorumlar kazandırıyor. İtalyan mutfağının önde gelen tatlarının Ege dokunuşlarıyla harmanlandığı Luna, haftanın 7 günü saat 18.00 – 00.30 arası servis veriyor. Fine dining lezzet anlayışının, Hacımemiş ambiyansıyla harmanlandığı dekorasyonda, lezzet severler kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri çok özel deneyimleri Luna ile keşfe çıkıyor. İtalyan mutfağında oldukça önemli tecrübelere sahip Executive Chef Rıdvan Koçaslan’ın önderliğinde hazırlanan Luna lezzetleri arasında, Ovacık domatesleriyle hazırlanan, burrata ve parmesan peyniri, taze fesleğen ile tatlandırılan Ovacık Risotto, Ege otlarıyla harmanlanan Istakozlu Spaghetti, zeytinyağlı deniz börülcesi eşliğinde Ahtapot Izgara, gibi seçenekler yer alıyor. Saatler 01.00’i gösterdiğinde ise disko ışıkları canlanıyor ve Alaçatı’nın ritmi yükseliyor.

Alaçatı’nın Renkli ve Eğlenceli Disco’su 2019 Sezonunda da Doludizgin!

Her sezon başta tatilciler, ardından Çeşme sakinleri tarafından heyecanla beklenen Disco, 2019 sezonunda da sahnesinde ağırladığı, birbirinden keyifli seslerle unutulmaz gecelere imza atıyor. Ünlülerin de yoğun ilgi gösterdiği, herkesin buluşma ve sosyalleşme noktası olarak öne çıkan Disco’nun sahnesinde bu sene Selen Erkmen, Güntaç Özdemir, Begüm Obiz, Ayla Balyemez gibi isimler boy gösteriyor. Sabahın ilk ışıkların dek süren eğlencenin öncüsü ise bu sene işletmenin başına geçen, gece hayatının yakından tanınan ismi Mükremin Karabıyık...

Disco, başta sezon sürprizi olarak bünyesinde kapılarını açtığı Luna restoran, ardından sabaha kadar süren eğlencesi ve sahnesinde ağırladığı ünlü isimlerle 2019 yazında da Alaçatı’nın keyfine yön veriyor!

Adres: Alaçatı Mahallesi, 2012 Sok. No:54, PK 35950 Çeşme – İZMİR
Rezervasyon: 0530 780 09 06
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN