HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 11 Eylül 2019

Koton, Love Koleksiyonu'nda Ünlü İsimlerin Tasarımlarına Yer Verdi

Magazinizmir
Koton ve Bana Bana Göz Kulak Ol Derneği iş birliğiyle, 10.000 sokak hayvanına destek olmak amacıyla hazırlanan Koton Love Koleksiyonu; ünlü oyuncu ve ressam Zerrin Tekindor ve dövme sanatçısı Eva Karabudak tarafından özel olarak yapılan çizimlerin yer aldığı tasarımlarla zenginleşiyor.

Koton ve Bana Göz Kulak Ol Derneği’nin sokaktaki can dostlarımıza göz kulak olunması hedefiyle hayata geçirdiği Koton Love Koleksiyonu, yepyeni tasarımlarla zenginleşmeye devam ediyor. Hayvan figür ve desenli tasarımlarla sezonun nabzını tutan koleksiyonda, ünlü oyuncu ve ressam Zerrin Tekindor ile ünlü dövme sanatçısı Eva Karabudak’ın koleksiyona özel olarak hazırladığı çizimlerin yer aldığı tişörtler, sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesine destek olmak isteyen müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Hayvanlar yararına bir projede bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Zerrin Tekindor’un çizimi kendi köpeği ve bir sokak köpeğinin ünlü oyun yazarı Shakespeare ile harmanlanarak tasvir edildiği bir görünümden oluşuyor. Çizgileri ve tekniğiyle dikkat çeken dövme sanatçısı Eva Karabudak ise insan ve hayvanın bir masal kitabından fırlamış gibi mutlulukla yaşadığı, hayallerindeki dünyayı betimleyen özel çizimiyle koleksiyonda yer alıyor.

Koton’un Bana Göz Kulak Ol Derneği ile sokak hayvanları konusunda farkındalık sağlama amacıyla hayata geçirdiği sevimli logosu ve özel hazırlanmış etiketleriyle dikkat çeken Koton Love Koleksiyonu; seçili Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da satışa sunuluyor. 

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN