HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 12 Nisan 2021

Kent Plus Kapılarını Açtı

Magazinizmir
Kent unlu mamulleri 2005 yılında İzmir Bayraklı’da hizmete başladı. Eşim Tekin Bozkurt, bu sektörde 40 yıldan fazla süredir tecrübe sahibi.

 Bayraklı bölgesinde ilk hizmete açılan unlu mamul olduğumuz için uzun yıllar boyunca sürekli gelen misafirlerimizle bir aile gibiydik. Yıllar boyunca, her sabah kahvaltı için bize gelen, her özel gününde sofralarını ürünlerimizle büyüten misafirlerimizle beraber 15 yıl boyunca işletmemizi geliştirdik. 2020 yılı Ekim ayında bölgemizde büyük hasara neden olan depremde işletmemizin bulunduğu dükkân da hasar aldı. Bir süre çadır alanlarında mahallemize destek olmayı sürdürdük, yardım ekiplerinde görev aldık, ekiplere işletmemizi ücretsiz açtık. Ancak binadaki hasar nedeniyle işletmemiz kapatıldı. Bu süreçte hem dostlarımızı hem de işimizi kaybettiğimiz için çok yıprandık ve bir süre hiçbir şey yapamadan bekledik. Birkaç ay sonra bölgemize çok yakın olan şu anki dükkânı fark ederek harekete geçtik. 2 aya yakın süren tadilatlar sonrasında yenilenen yüzüyle, kızlarımla birlikte kadın girişimciler olarak 08.03.2021 tarihinde Haşim İşcan caddesi üzerinde Kent Plus ismiyle hizmete açıldık.

Bu şubede uzun yıllardır hizmet verdiğimiz sistemin yanında Avrupa standartlarında bir üretim yapmayı hedefledik. Pasta ve sütlü tatlı grubumuzda tamamen ithal çikolatalar ve nitelikli el yapımı kremalar kullanılmaktadır. Müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler, bize doğru yolda olduğumuzu göstermekte ve gelişen iş anlayışımıza uygun, yenilenen ürünlerle devam etmemizi teşvik etmekte. En önem verdiğimiz konu ise bir müşteri, işletmemize hangi ruh haliyle girerse girsin mutlulukla ayrılması. Çalışanlarımızın da benimsediği bu motto ile işletmemizin karşılığını bulacağına inancımız tam.
Ürünlerimizin hiçbirinde trans yağ ya da raf ömrü uzatıcı katkı maddesi kullanmıyoruz. Bu konudaki etik anlayış bizim için çok önemli. Tüm ürünler günlük olarak planlanıp üretiliyor. Kendi mutfağımıza sokmadığımız hiçbir ürünü müşterilerimize sunmama ilkesi bizim 20 yıldır en önem verdiğimiz konu.

Şefimizin özel yorumuyla sadece Kent Plus’ta tadabileceğiniz Viyana’nın meşhur pastası Sacher, ustamızın tarifi Portakallı Beyaz Profiterol, Truffle, Antepfıstıklı muhallebi ve Caramio gibi ürünlerin yanısıra Pavlova, Budapeşte, Alaçatı muhallebisi, San Sebastian Cheesecake, Magnolia, orijinal Snickers, Malaga sarma ve klasik supangle, sütlaç ile spesiyal kuru pastalar öne çıkan ürünlerimiz.
Sabahları kahvaltı grubunda da oldukça iddialıyız. Geleneksel serpme kahvaltı ve tek kişilik seçimlere kendi yorumumuzu ekledik. Bunlarla beraber, omlet çeşitleri ve avokado tost, vegan süt seçeneği sunduğumuz yulaflı kahvaltımız da geliştirmeye devam ettiğimiz menümüzde yer alıyor.
Şarküteri gurubunda özel çiftlik ürünlerini kendimiz için hazırlatıyoruz. Bu konuda market ürünlerini kullanmadığımızı belirtmek isterim. Kahvaltı bizim için oldukça önemli bir öğün. Bunun olabilecek en sağlıklı ve katkısız biçimde müşterilerimize ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz.
Tüm bunların dışında İzmir’in kahvaltı geleneğinde başrolde olan gevrek, boyoz ve mayalı ürünler ile eşsiz lezzetteki tereyağlı böreklerimiz de müşterilerimizin beğenisine sunulmaya devam ediyor.

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN