HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 16 Haziran 2017

İzmir'den Dünyaya Açıldılar

Magazinizmir
İzmir'de başladıkları moda organizasyonlarında büyük başarı sağlayarak İstanbul’a adım atan Öner Evez ve Yakup Biçer’in geçtiğimiz hafta düzenledikleri Dosso Dossi Fashion Show'da yaptıkları muhteşem çalışma ile tüm dünyanın gözünü Türkiye'ye çevirtti.

Victoria'sSecret'in ünlü Brezilyalı modelleri Adriana Lima, IsabeliFontana, Izabel Goulart ve Ana BeatrizBarros ile Rusya'nın son dönemde en çok konuşulan isimlerinden 'çılgın manken' lakaplıViktoriaOdintsova da yer aldığı şovun sürprizlerinden biri de mini konserler oldu.

Ayşe Hatun Önal ve Ruslar'ın ünlü şarkıcılarından Nikolay Baskov, birer şarkılık performanslarıyla şova renk kattı. Defilede, Victoria'sSecret'in ünlü top modellerine 50 Türk manken de eşlik etti.

Ülkemizde gerçekleşen bu tür büyük organizasyonlarda hep imzası bulunan Öner Evez ve Yakup Biçer İzmir’in kendileri için ayrı bir yeri olduğunu belirterek buralara kadar gelmelerinde İzmir’den bu yana hep disiplinli çalışmalarına bağladılar. DossoDossi yönetim kurulu başkanı Hikmet Eraslan’da , organizasyonun muhteşem geçtiğini belirterek ikiliyi kutladı.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN