HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 24 Mayıs 2019

İzmir SEV Çocuklar İçin Elele

Magazinizmir
Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları’nın kurulduğu günden bu yana düzenlediği geleneksel SEV Bazaar Day bir kez daha sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleşti. Öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla düzenlenen etkinlikten elde edilen gelir ihtiyaç sahibi çocukların yararına kullanılacak.

Birlik olmak ve birlikten doğan gücü başkalarıyla paylaşmak amacıyla Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları’nın düzenlediği geleneksel SEV Bazaar Day, öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla okulun kampüsünde gerçekleşti. SEV Bazaar Day’de öğrenciler, kermes niteliğinde birçok satış yaptılar ve çeşitli oyunlara katılarak gün boyunca eğlendiler. Farklı aktivitelerin yer aldığı, renkli görüntülere sahne olan SEV Bazaar Day’de, bu sene birbirinden güzel şarkılarla İzmir SEV Veli Orkestrası da yer aldı. Bu seneki teması "Çizgi Film Karakterleri" olan etkinlikte öğretmen ve öğrenciler çizgi film karakterleri içeren kıyafetler giydiler.

Geliri Çocuklara Bağışlanacak

Her yıl sosyal sorumluluk bilinciyle toplum yararına düzenlenen SEV Bazaar Day bu yıl da aynı geleneği sürdürdü. Önceki yıllarda hastanelere, sağlıkla ilgili sivil toplum kuruluşlarına destek olunan etkinlikte bu yıl elde edilen gelirin, öğrencilerin aldıkları ortak kararla ihtiyaç sahibi çocuklar yararına kullanılmasına karar verildi.

İzmir SEV İlköğretim Kurumları Etkinlikler Koordinatörü Sedef Gaffaroğlu, tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı, panayır havasında gerçekleşen etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Toplum hizmeti çalışmalarının amacı; öğrencilerimize daha küçük yaştan toplum bilincini aşılamak, toplumsal ihtiyaçların farkındalığını sağlamak ve yardımlaşma, işbirliği, paylaşma gibi olumlu sosyal davranışları kazandırmaktır. Toplum hizmeti çalışmalarında yapılan yardımlar kadar öğrencilerimizin bu süreci yaşamasına da büyük önem veriyoruz. Bazaar Day de bunun çok önemli bir örneğidir." dedi.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN