HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 12 Mayıs 2022

İlk Okuma Hikâyeleri, Chloe’nin maceralarıyla devam ediyor

Magazinizmir
hep kitap, yeni serisi İlk Okuma Hikâyeleri’yle okumaya yeni başlayan çocuklara rehber ve yoldaş olmaya devam ediyor. Serinin ilk kitapları Marifetli Simon, Simon’un Kuralları, Geciken Robert ve Robert Büyüyünce’den sonra sıra Chloe’nin maceralarında… Chloé Varin’in kaleme aldığı, illüstratör Orbie’nin resimlediği Chloe ve Hayvanlar ile Gezgin Chloe, 13 Mayıs tarihinde hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak

hep kitap, yeni serisi İlk Okuma Hikâyeleri’yle okumaya yeni başlayan çocukların kelime çözümlemesini ve anlama becerilerini pekiştiriyor. Çeşitlilik içeren kelime hazinesi, mizahi tarzı ve beklenmedik sonlarıyla çiçeği burnunda okurlara okumayı sevdiren seri, Chloe’nin maceralarıyla devam ediyor.

Chloé Varin’in kaleme aldığı, Orbie’nin resimlediği Chloe ve Hayvanlar ile Gezgin Chloe, çocukların hayvan sevgisini ve dünyaya dair merakını pekiştirmeyi hedefliyor.

Chloe’nin köpekleri, balıkları, kaplumbağaları ve kedileri var!
Peki ya senin?

Chloe yeni ülkeler gezmeyi çok sever.
Yeni arkadaşlar edinmeyi de!

Çevirmenliğini Göyçen Gülce Karagöz’ün yaptığı Chloe ve Hayvanlar ile Gezgin Chloe, 13 Mayıs tarihinden itibaren hep kitap logosuyla raflarda. 

FACEBOOK İLE BAĞLAN