HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 18 Şubat 2022

Glint, Dünya Markası Olma Yolunda

Magazinizmir
Şahin Tuna Vardar tarafından kurulan Glint markalı temizlik ürünleri tüm dünyada kullanılıyor. Sektöre 2013 yılında giren Vardar, Glint markası hakkında çeşitli bilgiler verdi. Magazin İzmir'e özel açıklamalarda bulunan Vardar, Amerika'da kalite ödülü almayı hedefliyor.

Hızlı tüketime yönelik temizlik ve hijyen ürünleri üretimi ve dağıtımı yapmak maksadıyla kurulan Glint, ileri teknolojiyi kullanarak tam otomasyona ve çevresel duyarlılığa sahip, kaliteden ödün vermeyen üretim süreci ve müşteri memnuniyetiyle dikkat çekiyor. Dünya standartlarında ürün portföyü ile faaliyet gösteren Glint ürünleri onlarca ülkede doğal temizliğin aranan markası haline geliyor.

YÜZDE YÜZ YERLİ SERMAYE

Yüzde yüz yerli sermaye ile İzmir merkezli kurulan Glint, başarılı iş insanı Şahin Tuna Vardar'ın markayı dünya pazarında iddialı markalar haline getirmesi ile Afrika hariç tüm dünyada satılıyor.
Kimyasal içermeyen ürünlerle hazırlanan temizlik ürünleri hakkında bilgi veren Vardar, "Yaklaşık 9 yıldır sektördeyiz. Çevreci, doğa dostu, hayvan sever bir markayız. Bitkisel temizliği dünyaya tanıtmak. Glint'i dünya markası yapmayı hedefliyoruz.

Ürünlerimiz arasında dezenfektan grubumuz, deterjan grubumuz, hookah grubumuz ve pet cleanerlarımız var.

REÇİNE BAZLI DOĞAL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Glint'in özelliği reçine bazlı olması. Reçineleri ağaçlardan elde ediyoruz. 395 çeşit reçineden bir tanesi ile ürünlerimizi yapıyoruz. İçindeki solüsyonları tamamen doğal kullanıyoruz. Soda, himalaya tuzu gibi maddeler kullanıyoruz. Dünyanın neredeyse her yerinde varız. İhracatımızı hızlandırmayı planlıyoruz. Avrupa'da ve Ortadoğu'da marketlerde satılıyor. İnternetten de onlarca ülkede satışımız var.

SPORA TAM DESTEK

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün resmi sponsoruyuz. Spora her zaman destek olacağız.

TÜRKİYE, AZERBAYCAN, ARNAVUTLUK VE BREZİLYA'DA ÜRETİM

Dünyanın çok yerini dolaştım. 60 ülkede iş görüşmesi yaptım. Çok çalışıyorum. Çok dua ediyorum. Azerbaycan'da fabrikamız var. O ülkede ürünlerimizi orada üretiyoruz. Ayrıca Arnavutluk ve Brezilya'da fabrikalarımız var. İzmir'de Pınarbaşı'nda üretim tesisimiz var.

İZMİR MARKASINDAN DÜNYA MARKASINA

Pandemi nedeniyle artık insanlar sağlığına daha fazla önem vermeye başladı. Kullandıkları ürünlerde doğallık ön planda. Bizde fiyat performans açısından zorlansak bile doğallıktan vazgeçmiyoruz. Kimyasallar insanlarda olumsuz bir algı oluşturuyor. 2022 yılında doğal temizlik vurgumuzla daha fazla ülkede temizlik ürünlerimiz yer alacak. Amerika ve Almanya ofislerimiz hizmete girecek. Orta Asya'da yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. İzmir markası Glint bu yıl dünya markası olma yolunda ciddi adımlar atacak."

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN