HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 16 Kasım 2018

Gaziemir Lions’tan Anlamlı Gece

Magazinizmir
Gaziemir Lions kulübünün her yıl Kasım ayında ‘’Ölümsüz Atatürk’’ adıyla düzenlediği Mustafa Kemal Atatürk’ü anma gecesi etkinliği bu sene İzmir Susuzlu Atlantis Otel'de gerçekleşti.

Susuzlu Atlantis Otelin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğin konuk konuşmacısı serbest avukat, İzmir Milli Kütüphane Vakfı Başkanı Ulvi Puğ oldu.Geceye katılan davetliler Ulvi Puğ’un özel sunumu eşliğinde Atamızın sevdiği sofraları, sevdiği müzikler ile birlikte yaşadı. Atatürk’ün hayatı ile ilgili kısa bir barkovizyon sunumunun yapıldığı etkinliğe Katre sanat derneği halk oyunları ekibinin gerçekleştirdiği zeybek dansı renk kattı.

Mesut Varlık, Av.MaryiaSamakhvalava, Serpil Sığınmış, Serkan Sığınmış

Geceyi tertipleyen ve ev sahipliğini yapan Gaziemir Lions Kulübü 2018-2019 dönem Başkanı Erdal Bakan, gecenin açılış konuşmasında katılımcılara tek tek teşekkür ederken düzenlenen organizasyondan elde edilecek gelir ile ihtiyaç sahibi olan çocukların Anıt Kabre götürülmesi için harcanacağını belirtti.

Onur Susuzlu, Erdal Bakan

 

Gecenin sonunda Gaziemir Lions Kulübü 2018-2019 dönem Başkanı Erdal Bakan, ev sahipliği ile geceye katkı koyan Susuzlu Grup adına Susuzlu Grup Yönetim kurulu üyesi Onur Susuzlu’ya minyatür Atatürk büstü taktim etti. 

FACEBOOK İLE BAĞLAN