HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 2 Aralık 2019

FLÖRTÖZ İŞ BİRLİĞİ: H&M X JOHANNA ORTIZ

Magazinizmir
Lüks markaları demokratik modayla buluşturan H&M, bu kez Kolombiyalı tasarımcı Johanna Ortiz ile güçlerini birleştiriyor. Flörtöz katmanların ve kadınsı silüetlerin karması olan kapsül koleksiyon, gösterişli renk paleti, egzotik çiçek baskıları ve Ortiz'in feminen tarzıyla harmanlanıyor.

Kendini göstermek isteyenler için gündüzden geceye şık opsiyonlar sunan ana koleksiyonun ipucu olan ön koleksiyon Johanna Ortiz’in flörtöz ama zahmetsiz estetiğiyle birleşen dört elbiseden oluşuyor. Dört elbise için arşivinden dört egzotik çiçek desenini - “Yabani Gül”, “Orkide Cenneti”, “Cacatua” ve “Coquelicots” - gün yüzüne çıkaran Ortiz, koleksiyon için “Tüm baskılar, benim çiçeklere, palmiye ağaçlarına ve doğup büyüdüğüm Kolombiya’da Cali’de bulunan evimde sabahları pencereden dışarı çıkarken gördüğüm güzel renklere olan tutkumdan geliyor. Latin Amerika etkisi ve onun eşsiz şenlikli atmosferi her Johanna Ortiz tasarımında hissedilir. Bu yüzden dünyadaki pek çok kadının Johanna Ortiz x H&M iş birliği sayesinde gardıroplarında bir parça Kolombiya olacağı için çok heyecanlıyım” açıklamasında bulundu.

 

 

H&M Kadın Giyim Tasarım Direktörü Maria Östblom verdiği demçte “Johanna Ortiz’in gösterişli tasarım dünyasını, renkleri kullanışını ve çarpıcı silüetlerle gösterdiği olağanüstü yeteneğini keşfetmek, tüm tasarım ekibi için harika bir deneyim oldu. Tüm süreç boyunca Johanna ile birlikte çalıştılar ve Cali'deki güzel evinde muhteşem misafirperverliğini yaşadılar. Kolombiya’nın zengin tarihini ve ince işçiliğini kutlayabildiğimiz ve Johanna’nın mutluluğa teşvik eden tasarımlarını H&M müşterisine sunabildiğimiz için çok mutluyuz” diyor.

Dört elbiseden oluşan bu ön koleksiyon, 3 Aralık itibariyle seçili mağazalar ve hm.com'a satışa sunulacak, ana koleksiyon ise 2020’nin Mart ayında çıkacak.

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN