HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 11 Ocak 2018

En Doğru Zaman Şimdi!

Magazinizmir
Hayallerinize doğru bir adım atmak için doğru zamanı beklemek hayatınızı değiştirmiyor, değişim için korkularınızın üzerine giderek hemen harekete geçmeniz gerekiyor.

Sizce hayat neden ibaret? Yoksa siz hala planlarınıza başlamak için mükemmel zamanı ve şartları bekleyenlerden misiniz? 2018 yeniden başlamak, daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu olmak, yapmak istediklerinizi yapmaya cesaret bulmak için harika bir yıl!

Yapmaktan korktuğunuz, korkunuzdan ötürü yapmadığınız neler var? Haydi bunları düşünmek için biraz zaman ayırın.

– 5 tane madde yazın (bunları mutlaka kağıda dökün)

– Bunları yapsaydınız başınıza gelebilecek en kötü şey ne olurdu? Şimdi de bunları yazın. 

Başınıza bu yazdığınız kötü şeyler gelse bile pişmanlık duymak daha mı iyi sizce?

Yapmak istediklerinizi ertelediğiniz, kendinizi frenlediğiniz her an, aslında sizi hayallerinizden, hedeflerinizden uzaklaştırıyor. Bunu unutmayın! Oysa ki akıntının tersine gitmeye çalıştığınızda, belirsizliklere daldığınız zaman hayal dahi edemeyeceğiniz şeyleri deneyimleyebilirsiniz.

Buna rağmen vücudumuz, aslında hayatta kalabilme güdüsüyle bize sürekli aksini söylüyor. "Eğer davranışlarını, alışkanlıklarını değiştirirsen, ölürsün" diyor içten içe. Ama siz bu yıl iç güdülerinizi dinlemeyin Cesaretli olun ve harekete geçin! Yapmak isteyip de yapamadığınız bu beş madde için, ayakları yere sağlam basan en az iki adım yazın. Bunların somut ve net adımlar olmasına dikkat edin. Her şey adım adım gerçekleşiyor. Her gün hayallerinize gidecek yolda somut bir aksiyon alın. Hiçbir şey bir anda istediğiniz gibi olmayacak, bunu unutmayın ve asla vazgeçmeyin.

Bundan beş yıl sonrasını düşünün ve neler yaratabileceğinizi, nerede olabileceğinizi hayal edin. Hayalinizi korkmadan daha da büyütün. Ve orada gördüğünüz SİZ’i karşınıza alıp şunu sorun "SEN olmam için ne yapmam gerekiyor, hangi cesaretli adımları atmam gerekiyor?" Cevabınız işte tam orada…

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN