HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 24 Mayıs 2019

EGSD’den 27. Yıl Kutlaması İçin Brunch Etkinliğinde Buluştu

Magazinizmir
Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) bu yıl 27. Kuruluş yılı sebebiyle, EGSD üyeleri ve aileleriyle bir araya geldiği bir brunch etkinliği düzenledi.

Balçova Kaya Thermal Otel'de gerçekleştirilen Brunch etkinliğine dernek üyeleri ve aileleri yoğun ilgi gösterirken, çocuklar tuallere çeşitli resimler yaptılar.

27 yaşına ulaşmış ve önemli bir birleştirici güç haline gelmiş olan EGSD’nin kuruluş kutlaması kapsamında bir brunch etkinliği de düzenlediklerini dile getiren EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, üyelerimizin arasındaki sosyal ilişkiyi güçlendirmek, aileleri ile güzel bir ortamda iş stresinden uzak bir gün geçirmek istediklerini söyledi.

EGSD’nin sektörün en önemli derneği olduğunu söyleyen Ertuğrul, bu güzel günde geçmiş dönem başkanları ile bir arada olmanın da önemine de dikkat çekerek, "Geçmiş dönem başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimiz ile aslında derneğimiz kocaman bir aile. Yaptığımız tüm etkinliklerde geçmiş dönem başkanlarımızı da yanımızda görmek bize güç kazandırıyor. Bugün keyifli zaman geçirdiğimiz kuruluş etkinliğimizde onlar olmasaydı büyük eksiklik olurdu. İyi ki varlar, iyi ki geldiler, iyi ki EGSD çatısı altında hep birlikte hareket ediyoruz" diye konuştu.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN