HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 16 Nisan 2018

Dikey Defile Nefesleri Kesti

Magazinizmir
MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde podyuma dönüştürülen duvarlarda gerçekleştirilen Dikey Defile nefesleri kesti. Aksiyon dolu defilede 12 Türk model, 8 Alman akrobat model, izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

Karma Event’in düzenlediği eşi benzeri görülmemiş Dikey Defile, MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kent Meydanı’na kurulan iki adet dikey, bir yatay podyumda düzenlendi. Organizasyonda 12 Türk model, 8 Alman Akrobat Model sahne aldı. Halatlara bağlı olarak dikey podyumda yürüyen ve akrobatik hareketler yapan mankenler, izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

Muhteşem Gece

Saat 15.00 ve 17.30 saatlerinde düzenlenen defilelerin ardından 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü son sınıf öğrencilerinin tasarladığı Metamorfoz Denim koleksiyonu, akrobat mankenler tarafından yağmur altında sunuldu. Etkinlik kapsamında 3 defa düzenlenen Dikey Defile, izleyicilere muhteşem bir gece yaşattı. Mankenler gösterileri sırasında İzmirlilerden büyük alkış aldı.

Şov niteliğini taşıyan 8 Alman akrobat mankenin gerçekleştirdiği dikey defilenin kareografisini ünlü kareograf Etienne Herr üstlenirken Serkan Duman ve Gökhan Duman’ın kareografisini gerçekleştirdiği yatay defilede Duman Ajans mankenleri en az akrobat mankenleri kadar beğeni topladı. Gecenin sunuculuğunu Hakan Doğanay yaptı.

Özeren Teşekkür Etti

MaviBahçe AVM Müdürü Vedat Özeren, konuşmasında, "Yapmış oldukları özenli çalışma için Karma Event ailesine, bu etkinlik için Almanya’dan gelen ünlü koreograf EtienneHerr’e, günlerdir organizasyon için hazırlanan ulusal ve uluslararası mankenlerimize, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yakup Öztüna, Tekstil ve Moda Tasarım Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nesrin Önlü hocalarımıza, bizlere her konuda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen yatırımcılarımız Sayın Dr. Selami Özel ve kızı Zeynep Akman’a en içten teşekkürlerimi sunarım" dedi.

 

 

HABER: Mesut Varlık

FACEBOOK İLE BAĞLAN